Reisadvies

Liveaboard Boten Belize

Liveaboards rond Belize

Klik hier voor het Belize vertrekschema

Belize ligt aan de noordoostkust van Midden-Amerika en grenst in het noorden aan Mexico, in het zuiden en westen aan Guatemala en in het oosten aan de Caraïbische Zee. Met één been in de jungle en het andere ondergedompeld in de warme zee, combineert Belize het beste van twee werelden. De overvloed aan terrestrische en mariene soorten én de diversiteit in ecosystemen geven Belize een plaats in de belangrijke “Mesoamerican Biological Corridor”. Het kleine land herbergt het op één na grootste koraalrif ter wereld en drie van de vier atollen op het westelijk halfrond.

2 gevonden.

Belize Aggressor III

Caraïbische Zee > Belize > Liveaboard Boten Belize

De Belize Aggressor III is een aluminium jacht van 36 meter lang, gebouwd en uitgerust om comfort, veiligheid en stabiliteit te bieden en vertrekt elke zaterdag voor een week van zorgeloos duiken op d

PrijzenOfferte aanvragen
   
Vanaf €2723,-
Per persoon voor 7 nachten
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
All-inclusive
Boeken & meer info

Belize Aggressor IV

Caraïbische Zee > Belize > Liveaboard Boten Belize

Belize Aggressor IV heeft zich gespecialiseerd in de beste duiklocaties die Belize te bieden heeft; de muren van de Lighthouse Rif Atol en Turneffe.

PrijzenOfferte aanvragen
   
Vanaf €2723,-
per persoon voor 7 nachten
100% gegarandeerd: De beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
All-inclusive
Boeken & meer info
2 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots