Reisadvies

Liveaboard Boten Belize

Liveaboards rond Belize

Klik hier voor het Belize vertrekschema

Ontdek één van de grootste riffen ter wereld, tijdens jouw liveaboard duikcruise in Belize. Duik de diepte in op de beroemde Blue Hole en waan je op fantastische koraaltuinen die gelegen zijn tussen een van de drie atollen en haar grotten.

Gelegen aan de noordoostkust van Midden-Amerika, bieden de warme aangename warme wateren van Belize veel afwisselende riffen. Zowel beginnende als ervaren duikers zullen genieten van adembenemende drop offs maar ook ondiep gelegen koraalriffen. Drift langzaam langs indrukwekkende wanden terwijl je gaat voor het grote spul zoals barracuda, scholen snappers en verschillende soorten haaien. Het overvloedige marine leven en de gezonde koraalriffen maken Belize een must-do liveaboard bestemming.

Aan boord van één van de liveaboard boten in Belize waan je je op een varend hotel. Alle liveaboards zijn van alle gemakken en comfort voorzien.

2 gevonden.

Belize Aggressor III

Caraïbische Zee > Belize > Liveaboard Boten Belize

De Belize Aggressor III is een aluminium jacht van 36 meter lang, gebouwd en uitgerust om comfort, veiligheid en stabiliteit te bieden en vertrekt elke zaterdag voor een week van zorgeloos duiken op d

PrijzenOfferte aanvragen
   
Vanaf €2723,-
Per persoon voor 7 nachten
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
All-inclusive
Boeken & meer info

Belize Aggressor IV

Caraïbische Zee > Belize > Liveaboard Boten Belize

Belize Aggressor IV heeft zich gespecialiseerd in de beste duiklocaties die Belize te bieden heeft; de muren van de Lighthouse Rif Atol en Turneffe.

PrijzenOfferte aanvragen
   
Vanaf €2723,-
per persoon voor 7 nachten
100% gegarandeerd: De beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
All-inclusive
Boeken & meer info
2 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots