Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Team Diving World

Vacature: Reisverkoper / reisadviseur

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in de reisbranche? Dan is deze vacature misschien wel wat voor jou!

Als verkoop medewerker bij Diving World ben jij vaak het eerste aanspreekpunt van de klant. Jij gaat je bezig houden met het inventariseren van de wensen en eisen van de klant. Aan de hand van deze informatie adviseer je de klant over een passende reis. Dit kan een standaard pakketreis zijn of een reis die jij zelf gaat samenstellen. Je beantwoordt dagelijks vragen van onze klanten per e-mail en telefoon, helpt klanten bij het kiezen van de juiste vakanties en maakt offertes op maat voor duikreizen, rondreizen en wintersport vakanties.

Naast het contact met klanten verwerk je boekingen in ons CRS systeem, plaats je reserveringen bij agenten en ondersteun jij waar nodig collega's bij overige administratieve werkzaamheden.

Functie-eisen:

  • Je beschikt over werkervaring in de reisbranche
  • Je beschikt over ervaring met verschillende touroperator systemen en/of Amadeus/Galileo
  • Je beschikt over ervaring met dynamic packaging
  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau
  • Je beschikt over goede organisatorische, communicatieve en sociale vaardigheden
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je kunt goed zelfstandig werken
  • Je bent flexibel ingesteld en kan goed omgaan met verandering

Wij bieden voor deze functie een prettige, informele werksfeer in een enthousiast team bij een dynamische organisatie met een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden. Het betreft een functie voor minimaal 32 uur per week voor bepaalde tijd met uitzicht op een fulltime functie voor onbepaalde tijd.

Bedrijfsomschrijving: Diving World Nederland BV is een ANVR, SGR en Calamiteitenfonds aangesloten touroperator / reisbureau. Als marktleider in de Benelux bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Naast onze standaard reizen bieden wij oa. duikcruises, rondreizen, (verre)wintersport en maatwerk aan. We bieden eigen reizen en werken ook samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

Soort dienstverband: Voltijd

Heb je interesse en wil je solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar: info@divingworld.nl t.a.v. Saskia Molendijk.


Dit zijn wij! Het team van Diving World...

Andre

Saskia

Remie

Maaike

Loes

Lisa

Sanne

Madelon

Stage: Diving World Nederland BV is een ANVR en SGR aangesloten touroperator. Sinds 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld, met een specialisatie in liveaboards, oftewel duiksafaris aan boord. Naast onze standaard reizen bieden wij maatwerk aan, maar ook voor een snelle "tussendoor" vakantie voor een goede prijs kun je bij ons terecht.! We bieden eigen reizen en werken ook samen met veel touroperators in Nederland en Duitsland.

Wij hebben plaats voor een stagiair(e).
We zijn een klein team en daar ga je volop onderdeel van uitmaken. Je maakt kennis met nagenoeg alle kanten van de reiswereld: van verkoop en administratie, telefoon en emails beantwoorden naar klanten en toeleveranciers in binnen en buitenland, tot het maken van de reisbescheiden.
Zo krijg je een goed beeld van wat je in de toekomst kan en mag verwachten van een baan in de reisbranche en waar je eigen kwaliteiten liggen.

Zoek je een stageplaats en heb je interesse, neem dan contact met ons op via mail: info@divingworld.nl , t.a.v. Saskia Molendijk. Stuur een CV mee en geef aan welke opleiding je volgt. We bieden plek aan zowel toeristische als administratieve opleidingen.