Reisadvies

Corona Update

Plan en boek nú jouw duikvakantie voor 2022 en profiteer van waanzinnige acties! Zo boek je bij Diving World standaard onder de ANVR voorwaarden, is je boeking ten alle tijden gedekt door de SGR én geniet je van onze repatriëringsgarantie!

Zijn wij kort voor vertrek alsnog genoodzaakt je reis te annuleren vanwege de huidige corona crisis? Dan krijg je natuurlijk je geld terug met onze
geldteruggarantie! Daarnaast profiteer je als vroegboeker van de beste prijzen én de beste plaatsen aan boord van diverse liveaboards!

Boeken wij duikvakanties naar bestemmingen met een oranje reisadvies?

Jazeker, de keuze is aan jou! Wij merken dat veel duikers toch weer toe zijn aan een fijne duikvakantie naar diverse duikbestemmingen die momenteel een oranje reisadvies kennen. Veel van deze bestemmingen hebben immers een lager aantal besmettingen dan dat bijvoorbeeld Nederland kent. De overheid geeft op haar eigen website aan reisorganisaties zelf het antwoord op de vraag of je bij een oranje advies mag reizen: ‘Het is aan de klant om zelf een keuze te maken. U wijst de klant wel op de risico’s en het reisadvies op Nederlandwereldwijd.nl.’

Diving World Corona Garanties:

1. Corona Refund Garantie voor ALLE bestemmingen:
Ontvang je betaalde reissom terug indien je reis niet door kan gaan in verband met nieuwe Corona restricties.

2. ANVR Repatriëringsgarantie:
Alleen met een pakketreis van een ANVR reisorganisatie, zoals Diving World, ben je automatisch gedekt door de repatriëringsgarantie.

3. Zekerheden voor, tijdens en na je vakantie:
Als enige Benelux duikreisorganisaties is Diving World aangesloten bij SGR, SGRz, Calamiteitenfonds én de ANVR, en dit is belangrijk. Hierdoor ben je namelijk verzekerd van eerlijke voorwaarden, is je geld in goede handen, reis je verantwoord én heb je zekerheid bij klachten.

4. Beste prijs garantie:
Diving World biedt gegarandeerd de beste pakketprijzen via onze klantvriendelijke offertedienst. Vind je dezelfde duikreis toch ergens anders goedkoper? Dan passen wij onze prijs aan én ontvang je een cadeautje!

Lees meer over de garanties en zekerheden van Diving World hieronder...


1. Geld terug garantie voor ALLE bestemmingen

Droom jij - net zoals wij - van je volgende duikvakantie? Wil je nu alvast boeken maar wil je geen voucher ontvangen als je duikreis door Corona restricties wordt geannuleerd?
Maak je geen zorgen! Diving World heeft voor al haar bestemmingen, de Corona Refund Garantie ofwel geld terug garantie!

Reserveer je volgende duikreis naar één van onze duikvakantie bestemmingen en geniet van deze fantastische voordelen:

  • Profiteer nu van de huidige lage prijzen!
  • Ontvang je betaalde reissom terug indien je reis niet door kan gaan in verband met nieuwe Corona restricties.
  • Geniet van de uitgebreid garanties van de enige ANVR, SGR én Calamiteitenfonds aangesloten duikreisorganisatie.

De Corona Refund Garantie is geldig voor:
- alle bestemmingen met een groen of geel reisdavies bij boeking
- alle overige bestemmingen met een oranje reisadvies bij boeking en met vertrek vanaf 01 april 2021

Meer informatie


2. ANVR Repatriëringsgarantie:

Met een pakketreis van een ANVR reisorganisatie, zoals Diving World, ben je automatisch gedekt door de repatriëringsgarantie. Of het nu gaat om een pandemie, natuurramp of andere calamiteit, met een pakketreis ben je er van verzekerd dat Diving World jou en je reisgezelschap weer veilig naar huis brengt. Meer hierover lees je in de ANVR Reizigersvoorwaarden.

We bespreken samen de aanpak op basis van de beschikbare informatie en de situatie op je bestemming. Wanneer een onmiddellijke terugkeer de beste optie is, regelen we dat. Mocht je de vakantie in alle veiligheid voort kunnen zetten, helpen wij je hier uiteraard ook graag mee.


3. Zekerheden voor, tijdens en na je vakantie

Als enige Benelux duikreisorganisatie is Diving World aangesloten bij SGR, SGRz, Calamiteitenfonds én de ANVR, en dit is belangrijk. Hierdoor ben je namelijk verzekerd van eerlijke voorwaarden, is je geld in goede handen, reis je verantwoord én heb je zekerheid bij klachten.

ANVR

Diving World Nederland BV (KvK Arnhem 09098414) is aangesloten bij de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen.) Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. Hierdoor kun je met een veilig gevoel op vakantie.

Calamiteitenfonds

Ons bedrijf is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite alle gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat jij als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:- (een deel van) jouw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij jou vervroegd moeten repatriëren.”Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Diving World Nederland BV (KvK nr. 09098414) is aangesloten bij SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Meer informatie


4. Laagste prijsgarantie:

Diving World biedt gegarandeerd de beste pakketprijzen via onze klantvriendelijke offertedienst. Vind je dezelfde duikreis toch ergens anders goedkoper? Dan passen wij onze prijs aan én ontvang je een cadeautje!

Mail, bel of vraag een offerte op voor je favoriet duikbestemming hier. Als je liever een vrijblijvend advies over een nieuw duikavontuur wilt ontvangen klik dan hier.


Reizen in corona tijd

Om op vakantie te gaan, moet je hedendaags bij veel bestemmingen mogelijk voldoen aan bepaalde voorwaarden en je houden aan lokale regels en restricties in verband met het corona virus. Wij raden je aan om zo veel mogelijk de website van het toeristenbureau van jouw vakantiebestemming te raadplegen voor de laatste update omtrent de COVID-19 regels op jouw vakantiebestemming. Uiteraard blijven de regels omtrent het handenwassen, afstand houden en niezen in je elleboog gelden in alle landen wereldwijd. Daarnaast kun je veel up to date informatie vinden op de website van de overheid.

Per luchtvaartmaatschappij kunnen de regels omtrent het reizen verschillen. Één van de belangrijkste regels bij vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen is dat het reizen met een mondkapje verplicht zal zijn. Houdt er daarom ook rekening mee dat je voldoende mondkapjes mee neemt. Hetzelfde geldt mogelijk voor het dragen van handschoenen, dat bij draagt aan je eigen handhygiëne. Raadpleeg dan de website van je uitvoerende luchtvaartmaatschappij voor meer informatie met betrekking tot coronamaatregelen.

Meer informatie

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots