Reisadvies

Corona Update

Diving World Corona Policy

Droom jij - net zoals wij - van je volgende duikvakantie? Wil je nu alvast boeken maar wil je geen voucher ontvangen als je duikreis door Corona restricties wordt geannuleerd?
Maak je geen zorgen! Diving World heeft voor al haar bestemmingen, de Corona Refund Garantie ofwel geld terug garantie!

Corona Refund

Corona Refund Garantie voor ALLE bestemmingen

Reserveer je volgende duikreis naar ťťn van onze duikvakantie bestemmingen en geniet van deze fantastische voordelen:

  • Profiteer nu van de huidige lage prijzen!
  • Ontvang je betaalde reissom terug indien je reis niet door kan gaan in verband met nieuwe Corona restricties.
  • Geniet van de uitgebreid garanties van de enige ANVR, SGR ťn Calamiteitenfonds aangesloten duikreisorganisatie.

De Corona Refund Garantie is geldig voor:
- alle bestemmingen met een groen of geel reisdavies bij boeking
- alle bestemmingen in Europa of de Antillen met een oranje reisadvies bij boeking en met vertrek vanaf 01 januari 2021
- alle overige bestemmingen met een oranje reisadvies bij boeking en met vertrek vanaf 01 april 2021

Meer informatie


ANVR RepatriŽringsgarantie:

Met een pakketreis van een ANVR reisorganisatie, zoals Diving World, ben je automatisch gedekt door de repatriŽringsgarantie. Of het nu gaat om een pandemie, natuurramp of andere calamiteit, met een pakketreis ben je er van verzekerd dat Diving World jou en je reisgezelschap weer veilig naar huis brengt. Meer hierover lees je in de ANVR Reizigersvoorwaarden.

We bespreken samen de aanpak op basis van de beschikbare informatie en de situatie op je bestemming. Wanneer een onmiddellijke terugkeer de beste optie is, regelen we dat. Mocht je de vakantie in alle veiligheid voort kunnen zetten, helpen wij je hier uiteraard ook graag mee.


SGR Corona Voucher

Naar aanleiding van de uitzonderlijke situatie die is ontstaan als gevolg van het coronavirus/COVID-19 zijn veel reizen geannuleerd. Reizigers waarvan de reis is geannuleerd door Diving World ontvangen een voucher voor de betaalde reissom waarmee de reis opnieuw geboekt kan worden naar een ander moment. De voucher is ťťn jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. U kunt de voucher bij Diving World inwisselen onder de hierna te noemen voorwaarden.

Meer informatie


Reizen in corona tijd

Om op vakantie te gaan, moet je hedendaags bij veel bestemmingen mogelijk voldoen aan bepaalde voorwaarden en je houden aan lokale regels en restricties in verband met het corona virus. Wij raden je aan om zo veel mogelijk de website van het toeristenbureau van jouw vakantiebestemming te raadplegen voor de laatste update omtrent de COVID-19 regels op jouw vakantiebestemming. Uiteraard blijven de regels omtrent het handenwassen, afstand houden en niezen in je elleboog gelden in alle landen wereldwijd. Daarnaast kun je veel up to date informatie vinden op de website van de overheid.

Per luchtvaartmaatschappij kunnen de regels omtrent het reizen verschillen. …ťn van de belangrijkste regels bij vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen is dat het reizen met een mondkapje verplicht zal zijn. Houdt er daarom ook rekening mee dat je voldoende mondkapjes mee neemt. Hetzelfde geldt mogelijk voor het dragen van handschoenen, dat bij draagt aan je eigen handhygiŽne. Raadpleeg dan de website van je uitvoerende luchtvaartmaatschappij voor meer informatie met betrekking tot coronamaatregelen.

Meer informatie

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots