Reisadvies

Corona Update

Waar kunnen wij op duikvakantie?

Langzamerhand worden er steeds meer reisadviezen versoepeld en mag je weer naar verschillende mooie bestemmingen op reis. Maar naar welke bestemmingen mag je nu eigenlijk op vakantie? Inmiddels zijn er al ruim 33 prachtige en zeer verrassende bestemmingen beschikbaar, in maar liefst 11 verschillende landen! Wij hebben een actueel overzicht voor je gemaakt met vakantiebestemmingen waar je vanaf nu al naar toe kan. Van een comfortabele autovakantie naar Spanje tot een relaxte vliegreis richting het Caribisch gebied, de keuze is nu al enorm!

Daarnaast profiteer je van onze corona refund garantie, welke van toepassing is op reizen naar alle bestemmingen die op dit moment toegankelijk zijn. Deze landen hebben allemaal één of meerdere accommodaties die je met zekerheid én de corona refund garantie kunt boeken. Wat houdt je tegen om die ene mooie duikreis te maken!?

Meer informatie


SGR Corona Voucher

Naar aanleiding van de uitzonderlijke situatie die is ontstaan als gevolg van het coronavirus/COVID-19 zijn veel reizen geannuleerd. Reizigers waarvan de reis is geannuleerd door Diving World ontvangen een voucher voor de betaalde reissom waarmee de reis opnieuw geboekt kan worden naar een ander moment. De voucher is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. U kunt de voucher bij Diving World inwisselen onder de hierna te noemen voorwaarden.

Meer informatie


Corona Refund Garantie

Corona Refund

Droom jij - net zoals wij - van je volgende duikvakantie? Wil je nu alvast boeken maar wil je geen voucher ontvangen als je duikreis door Corona restricties wordt geannuleerd?
Maak je geen zorgen! Diving World heeft, voor geselecteerde populaire bestemmingen, een nieuwe Corona Policy ontwikkeld met geld terug garantie!

Reserveer je volgende duikreis naar één van onze speciaal geselecteerde bestemmingen en geniet van deze fantastische voordelen:

  • Profiteer nu van de huidige lage prijzen!
  • Ontvang je betaalde reissom terug indien je reis niet door kan gaan in verband met nieuwe Corona restricties.
  • Geniet van de uitgebreid garanties van de enige ANVR, SGR én Calamiteitenfonds aangesloten duikreisorganisatie.

Meer informatie


Reizen in corona tijd

Om op vakantie te gaan, moet je hedendaags bij veel bestemmingen mogelijk voldoen aan bepaalde voorwaarden en je houden aan lokale regels en restricties in verband met het corona virus. Wij raden je aan om zo veel mogelijk de website van het toeristenbureau van jouw vakantiebestemming te raadplegen voor de laatste update omtrent de COVID-19 regels op jouw vakantiebestemming. Uiteraard blijven de regels omtrent het handenwassen, afstand houden en niezen in je elleboog gelden in alle landen wereldwijd. Daarnaast kun je veel up to date informatie vinden op de website van de overheid.

Per luchtvaartmaatschappij kunnen de regels omtrent het reizen verschillen. Één van de belangrijkste regels bij vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen is dat het reizen met een mondkapje verplicht zal zijn. Houdt er daarom ook rekening mee dat je voldoende mondkapjes mee neemt. Hetzelfde geldt mogelijk voor het dragen van handschoenen, dat bij draagt aan je eigen handhygiëne. Raadpleeg dan de website van je uitvoerende luchtvaartmaatschappij voor meer informatie met betrekking tot coronamaatregelen.

Meer informatie

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots