Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Molukken

Duikvakantie & duiken in de Molukken: De Molukken staan ook wel bekend als de kruideneilanden van IndonesiŽ. Cape Paperu ligt in het hart van de Molukken en is een prachtige plek te midden van een met eilanden bezaaid landschap.

Nabuccoís Cape Paperu Resort is het enige resort op de Molukken die volledig aan de Westerse standaarden, service en comfort voldoet! Het Resort wordt geleid door het Zwitserse stel Eliane en Kurt Gross. De opzet van het eco resort voldoet aan alle moderne eisen, zonder de omgeving aan te tasten.
Mooie bungalows, uitgerust met het hoogst mogelijke comfort, worden geheel opgenomen in de prachtige natuur.

Extra Divers duikcentrum neemt u mee naar fantastische duikplekken! Het interessante en veelzijdige duikgebied bij de eilanden Saparua, Molana, Nusa Laut en Haruku behoren tot de beste duikgebieden van de wereld!

Nabuccoís Cape Paperu Resort is in juli en augustus vanwege het regenseizoen gesloten.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Molukken
***
Volpension
Als duiker en natuurliefhebber bent u hier op de juiste plek! Hier geniet u eindeloos van relaxen in de Spa, een prachtig onaangetast landschap, comfortabele bungalows, fantastische duiken, witte zand...
Een kleinschalig en afgelegen paradijs voor liefhebbers van muckduiken. Maluku Divers Resort is schitterend gelegen op het Molukse eiland Ambon en wordt omringt door groene mangobomen.
Logies & ontbijt
Als u al het goed van Maluka Resort & Spa bij elkaar optelt, krijgt u als uitkomst dat het Resort een prachtige accommodatie is voor tijdens uw (duik-)vakantie!