Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Liveaboard Boten IndonesiŽ

Liveaboards IndonesiŽ: Liveaboard duiken in IndonesiŽ is ťťn groot avontuur. De liveaboards boten varen naar afgelegen en spannende locaties in de Indonesische archipel, van de beroemde eilanden in het Komodo Marine Park en de historische Banda Zee tot Raja Ampat in de westelijke helft van Irian Jaya. Het is bijna onmogelijk om een vaste route te volgen met zoveel keuze uit zoveel prachtige duiken. Een liveaboard trip in IndonesiŽ is daarom nooit hetzelfde!

IndonesiŽ ligt in het epicentrum van de koraaldriehoek met de grootste mariene biodiversiteit op aarde. Dit gebied tussen IndonesiŽ, MaleisiŽ, Papoea-Nieuw-Guinea, Filippijnen, Salomons eilanden en Oost-Timor heeft een oppervlakte van 5,7 miljoen km≤ en wordt de kraamkamer van de wereldzeeŽn genoemd. In deze regio bevinden zich rond de 3000 soorten vissen, tal van dolfijnen en walvissoorten, zwemmen zes zeeschildpadsoorten en leeft 75% van alle koraalsoorten op aarde. Naast koraalriffen, zijn er uitgestrekte zeegrasweiden en mangrovebossen. Gevolg: de meeste fantastische duikstekken ter wereld! Duiken in IndonesiŽ staat dan ook voor elke enthousiaste duiker op de ďmoet-je-gezien-hebben-lijst".

Tijdens een liveaboard cruise kunt u de uitgestrekte Indonesische archipel uitgebreid verkennen. In Komodo vindt u enorme zeewaaiers op rij, koraalmuren en een overvloed aan vis, Aan land brengt u een bezoek aan de beroemde Komodo varaan. Een alert en behendig roofdier en aaseter die wel 2,5 meter lang en 125 kg zwaar kan worden. De Banda-eilanden in de Banda Zee heeft ongelooflijke grote scholen vis en een rijke historische achtergrond. Als een echte duikpionier vaart u rond de Ring van Vuur in Noord-Sulawesi of verkent u de glorieuze Raja Ampat regio met onder andere duiken op Fabiacet, een duiksite die bewijst dat er meer vissen leven dan u ooit voor mogelijk had gehouden.

Zoals u zult begrijpen ondergaat u hier een duiksensatie van wereldklasse formaat. Er zijn meer dan 3000 soorten vis geregistreerd in dit gebied en nieuwe ontdekkingen worden aan de lopende band gedaan. De sites bieden een duizelingwekkende hoeveelheid koraaltuinen met ruim 600 soorten koraal, verticale wanden, pinakels, diepe waterloopgraven, onderwater vulkanen, grotten, wrakken uit WWII en een schijnbaar eindeloze verscheidenheid aan macro leven staat u te wachten tijdens uw reis.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten

Vertrekschema en aanbiedingen

Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Liveaboard Boten IndonesiŽ
All inclusive
Amira is een droom die realiteit geworden is, voor de eigenaren. Amira betekend letterlijk Ďprinsesí. De boot beschikt over ruime dekken en mooie hutten.
Op basis van full charter biedt Blue Manta plaats aan 22 duikers. Er staan maar liefst 20 crewleden tot uw dienst tijdens uw duikvakantie in het betoverende IndonesiŽ!
All Inclusive
Verken de wateren van de Flores Zee in de Oost-Nusa Tenggara regio van IndonesiŽ met de prachtige houten tweemaster Indo Aggressor, de perfecte setting voor uw duikavontuur !
All inclusive
Het prachtige 40 mtr lange zeiljacht, voorzien van 7 zeilen, is van alle gemakken voorzien voor duikers.
Volpension
Een liveaboard trip naar het hart van de Koraaldriehoek! Midden in dit gebied ligt Zuid Halmahera, een tot nu relatief onontdekt gebied met bijna 79 eilandjes en perfecte duikmogelijkheden. Van macro ...
Volpension
Mermaid I is een 28 meter lang, dubbel gemotoriseerd jacht, welke plaats biedt aan 15 personen. Deze liveaboard biedt alle luxe die u tijdens uw reis wenst!
Volpension
Mermaid II is ťťn van de meest comfortabele en duikvriendelijke liveaboards in Indonesie! Dit 33 meter lange, dubbel gemotoriseerde jacht biedt plaats aan 18 personen.
All inclusive
De mini-liveaboard start vanaf Labuhan Bajo (Flores) en duurt 5, 6 of 7 dagen. Ideaal als u wel op Komodo National Park en Rinca wilt duiken, maar in minder tijd dan met de reguliere livaboards.
All Inclusive
Al jaren lang bevaart de Pindito onder Zwitsers management de wateren rondom IndonesiŽ. De belangrijkste bestemmingen van de Pindito zijn de reizen van 11 nachten naar Raja Ampat, de Banda Zee en Komo...
Een schitterende verschijning, dat is het motorjacht Oceanic. In 2016 geheel gerenoveerd en vaart langs de eilanden Komodo, Bali, Flores, Alor en Forgotten.
VP & duiken
Betaalbaar, comfortabel, informeel, ontspannen en flexibel maar toch professioneel. De Ondina heeft zich gericht op wat echt belangrijk is zonder overbodige en dure luxe!
All Inclusive
Al jaren lang bevaart de Pindito onder Zwitsers management de wateren rondom IndonesiŽ. De belangrijkste bestemmingen van de Pindito zijn de reizen van 11 nachten naar Raja Ampat, de Banda Zee en Komo...
All Inclusive
De route van Raja Ampat Aggressor loopt dwars door de regio Raja Ampat waar avonturen naar zeer rijke koraalriffen op u wachten! Raja Ampat Aggressor vaart het hele jaar!
Soft all-inclusive
Vaar over de schitterende wateren van IndonesiŽ in het sfeervolle tropisch hardhouten schip Raja Laut. Geniet aan boord van vrijheid, stijl en comfort.
Aan boord van de Raja Manta genieten 22 duikers van ruime cabines (waarvan een deel met en-suite badkamer) en gemeenschappelijke ruimtes, zoals het 60m≤ grootte duikdek.
Al inclusive
Prachtige traditionele Phinisi onder Zwitsers management met routes naar oa. Raja Ampat, Cenderawasih Bay, Molukken, Borneo, Sulawesi, Halmahera enz. Oftewel: de beste duikgebieden van heel IndonesiŽ!