Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
IndonesiŽ
IndonesiŽ: duikvakantie bestemming voor iedereen!

IndonesiŽ duikvakantie - duiken indonesie... IndonesiŽ is een prachtige tropische duik bestemming voorduikers die u direct in een paradijselijke sfeer brengt. IndonesiŽ kent veel vulkanische activiteit waardoor de grond enorm vruchtbaar is. Het land heeft dan ook een tropische begroeiing en is bijzonder kleurrijk.

Manado heeft haar reputatie als duikbestemming bij uitstek niet voor niets gekregen! U duikt hier in een kleurrijk marine park, met een enorme verscheidenheid aan verschillende soorten koralen en vissen. Hier vindt u steile wanden begroeid met zacht koraal, waar schildpadden, haaien , bladvissen, zeeslangen en vele andere soorten vis uw pad kruisen. Ideaal voor fotografen! Ga op zoek naar de pigmee zeepaardjes en de prachtige mandarijnvisjesÖ

Het mooie eiland Bali is bij velen bekend. Een eiland met een prachtige cultuur, natuur en vele bezienswaardigheden. Het hindoeÔstische geloof overheerst en zorgt voor indrukwekkende ceremonies die verweven zijn in het dagelijkse leven van de Balinezen. Bali is dan ook een eiland dat veel te bieden heeft.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
In IndonesiŽ
Liveaboard duiken in IndonesiŽ is ťťn groot avontuur. Het is bijna onmogelijk om een vaste route te volgen met zoveel keuze uit zoveel prachtige duiken. Een liveaboard trip in IndonesiŽ is daarom nooi...
De liveaboard boten varen naar afgelegen en spannende locaties in de Indonesische archipel, van de beroemde eilanden in het Komodo Marine Park en de historische Banda Zee tot Raja Ampat in de westelij...
Heeft u heerlijk genoten van uw liveaboard cruise rond IndonesiŽ? Dan heeft u waarschijnlijk nu behoefte eventjes aan wal te blijven, met uw blote voeten in het heerlijke warme zand.
Aanbiedingen voor IndonesiŽ
Aanbiedingen Duikvakanties Indonesie

IndonesiŽ, middenin de koraaldriehoek...

IndonesiŽ is een prachtige tropische duikbestemming die u direct in een paradijselijke sfeer brengt. Het land is bijzonder kleurrijk zowel boven- als onderwater. Manado, Bali, Komodo, Borneo, de Molukken en de befaamde Raja Ampat bieden allemaal bijzondere duikvakantie mogelijkheden.

Klik hier voor de aanbiedingen...
Tot 30% korting op diverse geselecteerde accommodaties & tot 20% korting op duikpakketten in Bali! Bezoek onovertroffen mooie natuur en mysterieuze dieren zoals mantaís!
2017
tot 30% korting
Reis met Singapore Airlines naar het prachtige Bali! Nu tot Ä200 p.p. korting bij Singapore Airlines!
Korting al in de prijs verrekend.
2017
va. Ä949 pp + duiken
Verblijf in Lotus Bungalows t/m 31 mei en ontvang 30% korting op uw accommodatie en 20% op uw duiken! Korting al in prijs verrekend.
2017