Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Filippijnen

Duikvakantie Filipijnen: Een exotische duikbestemming met een prachtig, kleurrijk onderwaterleven? Dan is de Filippijnen een perfecte duikvakantie bestemming!

Mabuhay ofwel “welkom” in de Filipijnen:

Halo-Halo betekent in de lokale taal "een mix". Een goede manier om de huidige inwoner te beschrijven. De Filipijn heeft de trekken van een Aziaat, schrijft en spreekt Engels als een Amerikaan, is godsdienstig als een Spanjaard en denkt internationaal. De warmte en gastvrijheid van de inwoners van de Filippijnen zijn waarborg voor een aangenaam verblijf.

De Filipijnen behoren tot het tropisch gebied en de klimatologische omstandigheden zorgen voor een weelderige plantengroei, idyllische stranden en een prachtige onderwaterwereld. Hier vindt de duiker een groot scala aan kleurrijke tropische vissoorten en koralen, muren, grotten en onderwater canyons naast geheimzinnige wrakken die bevolkt worden door grote scholen vissen.

Maar ook de eilanden zelf, waar palmbomen, bloemen en vlinders het beeld bepalen is zeker een ontdekkingreis waard. Er gaan dagelijks excursies naar het binnenland, waar rivieren, bergtoppen en watervallen, zorgen voor spectaculaire vergezichten of verborgen paradijselijke plekken. Omdat i.v.m. de afstand een vakantie naar de Filippijnen langer duurt dan de gemiddelde vakantie, zal er genoeg tijd zijn om de Taal vulkaan te bezoeken, te zwemmen in de verborgen reservoirs van de watervallen of aan te sluiten bij excursies en picknics.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten

Vertrekschema en aanbiedingen

Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
In Filippijnen
Een liveaboard rondom de vele eilanden van de Filippijnen geeft je de mogelijkheid om meerdere eilanden en riffen te bezoeken en te ontdekken.
Duik langs steile wanden en afgelegen koraaltorens, vind het kleine macro leven rondom de riffen bij de kust, bezoek de Japanse wrakken en maak kans op ontmoetingen met de grootste vis van de zee: de ...
Heeft u heerlijk genoten van uw liveaboard cruise rond de Filippijnen? Dan heeft u waarschijnlijk nu behoefte eventjes aan wal te blijven, met uw blote voeten in het heerlijke warme zand.
Aanbiedingen voor Filippijnen
Aanbiedingen Duikvakanties Filipijnen

Mabuhay ofwel “welkom” in de Filipijnen!

Zoekt u een exotisch vakantieland met een prachtig, kleurrijk onderwaterleven? Dan is de Filippijnen een perfecte duikvakantie bestemming! Halo-Halo betekent in de lokale taal "een mix". De warmte en gastvrijheid van de inwoners van de Filippijnen zijn waarborg voor een aangenaam verblijf.

Klik hier voor de aanbiedingen...
Al klant van Lotus of Gangga geweeste? Boek nu en ontvang 10% repeaters korting op duikpakketten, accommodatie & transfers. Kortingen al in de prijs verrekend!
2017
v.a. €1130 p.p. incl. 10 duiken!
Boek nu en geniet van de lage prijzen van Love's Beach & Dive Resort, vanaf €1149 p.p.! Korting al in de prijs verrekend.
2017
vanaf €1149 p.p.
Filippijnen duur? Niet tijdens deze AANBIEDING! Boek nu bij Sumisid Lodge, al vanaf €1195 p.p. inclusief 10 duiken! Korting al in de prijs verrekend.
2017
v.a. €1130 p.p. incl. 10 duiken