Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Verre Oosten

Voor duikers en niet duikers heeft het Verre Oosten voor ieder wat wils.
IndonesiŽ heeft de grootste variatie in onderwaterleven ter wereld en is voor veel duikers het mooiste land om te duiken.
De Filippijnen is bij uitstek geschikt om een combinatie duikreis te maken, er is een grote verscheidenheid in duikstekken.
De Similan Eilanden zijn de bekenste duikstekken van Thailand, maar ook Koh Bon en Richileu Rock zijn aanraders!

Vertrekschema en aanbiedingen

Landen in Verre Oosten
Duikvakantie Filipijnen: Zoekt u een exotisch vakantieland met een prachtig, kleurrijk onderwaterleven? Dan is de Filipijnen een perfecte duikbestemming!
Duiken in IndonesiŽ - een duikvakantie in de gordel van smaragd. IndonesiŽ is een prachtige tropische duikvakantie bestemming die u direct in een paradijselijke sfeer brengt.
Duiken in MaleisiŽ: Selamat datang! Welkom in MaleisiŽ. Een prachtig Aziatisch land, smeltkroes van culturen. MaleisiŽ is een van onze nieuwe duikbestemmingen die wij u meer dan van harte aanbevelen...
Duikvakanties in Thailand: De Andaman zee biedt een van `s werelds beste duikstekken. Wanneer u nog nooit van de Similan eilanden, Koh Bon en Richelieu gehoord heeft, wacht u een plezierige verassing!
Aanbiedingen voor Verre Oosten
Aanbiedingen Duikvakanties Filipijnen

Mabuhay ofwel ďwelkomĒ in de Filipijnen!

Zoekt u een exotisch vakantieland met een prachtig, kleurrijk onderwaterleven? Dan is de Filippijnen een perfecte duikvakantie bestemming! Halo-Halo betekent in de lokale taal "een mix". De warmte en gastvrijheid van de inwoners van de Filippijnen zijn waarborg voor een aangenaam verblijf.

Klik hier voor de aanbiedingen...
Al klant van Lotus of Gangga geweeste? Boek nu en ontvang 10% repeaters korting op duikpakketten, accommodatie & transfers. Kortingen al in de prijs verrekend!
2017
v.a. Ä1130 p.p. incl. 10 duiken!
Boek nu en geniet van de lage prijzen van Love's Beach & Dive Resort, vanaf Ä1149 p.p.! Korting al in de prijs verrekend.
2017
vanaf Ä1149 p.p.
Filippijnen duur? Niet tijdens deze AANBIEDING! Boek nu bij Sumisid Lodge, al vanaf Ä1195 p.p. inclusief 10 duiken! Korting al in de prijs verrekend.
2017
v.a. Ä1130 p.p. incl. 10 duiken
Aanbiedingen Duikvakanties Indonesie

IndonesiŽ, middenin de koraaldriehoek...

IndonesiŽ is een prachtige tropische duikbestemming die u direct in een paradijselijke sfeer brengt. Het land is bijzonder kleurrijk zowel boven- als onderwater. Manado, Bali, Komodo, Borneo, de Molukken en de befaamde Raja Ampat bieden allemaal bijzondere duikvakantie mogelijkheden.

Klik hier voor de aanbiedingen...
Tot 30% korting op diverse geselecteerde accommodaties & tot 20% korting op duikpakketten in Bali! Bezoek onovertroffen mooie natuur en mysterieuze dieren zoals mantaís!
2017
tot 30% korting
Reis met Singapore Airlines naar het prachtige Bali! Nu tot Ä200 p.p. korting bij Singapore Airlines!
Korting al in de prijs verrekend.
2017
va. Ä949 pp + duiken
Verblijf in Lotus Bungalows t/m 31 mei en ontvang 30% korting op uw accommodatie en 20% op uw duiken! Korting al in prijs verrekend.
2017