Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Liveaboard Boten Rode Zee

Mega Rode Zee liveaboard aanbiedingen! Tot 30% korting op Sea Serpent liveaboards, Royal Evolution & geselcteerde Emperor liveaboards t/m sept 2018!

Liveaboards Egypte: Liveaboards bieden de duiker de beste mogelijkheden om de Rode Zee te ontdekken. Het geeft de meer avontuurlijke duiker de kans om de wat verder gelegen duikgebieden en de onaangetaste koraalriffen te ontdekken. Ook de meer bekende duikgebieden, vlakbij de kust gelegen, kunnen dan in alle rust worden bezocht.

Hoe verder u van de kust vaart, des te groter is de mogelijkheid dat u kunt genieten van de wat grotere vissen, haaien, dolfijnen en schilpadden. De kans dat u met meerdere boten op een duikgebied aanlegt, is uiteraard veel kleiner.

De traditionele methode van scheepsbouw aan de Rode Zee is nog steeds te zien aan de constructie van de huidige boten. Samen met hedendaagse kennis en technologie staat dat borg voor maximaal comfort. Daarnaast is er meer dekruimte en grotere stabiliteit. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Onze koks bereiden 3 complete maaltijden per dag, indachtig de honger van actieve duikers. Warme dranken en mineraalwater zijn altijd aanwezig en zijn in uw reissom inbegrepen.

Maximale keuze in boten en routes is ons uitgangspunt geweest bij de samenstelling van ons aanbod voor het komende seizoen. Als marktleider in de Benelux bieden wij u dit seizoen een bijzonder complete vloot aan duiksafarischepen in verschillende klasse.

Door de gevarieerde samenstelling van de Diving World vloot voldoet het aanbod aan ieders wensen en budgetten voor zowel individuele- als groepsboekingen het gehele jaar door. Zoals u zult zien op de komende webpagina's heeft elke boot zijn eigen beschrijving en karakter. Een ding hebben ze allemaal gemeen; de kwaliteit van het duiken en de service aan boord worden met hoofdletters beschreven.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten

Vertrekschema en aanbiedingen

Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Liveaboard Boten Rode Zee
*****
Soft All-Inclusive
Special: elke 8ste persoon gratis! De Contessa Mia (ĎMijn Graviní) is een aanwinst voor onze liveaboard vloot...
*****
Soft All-Inclusive

Special: elke 6e persoon gratis! Emperor Elite is special ontworpen en gebouwd in 2006 om hedendaagse duik...

******
Aanbieding!
Korting op Sudan Trips! Egypte routes: elke 11de persoon gratis! Diving World heeft een reputatie voor het leveren van kwaliteits jachten...
***+
Soft All-Inclusive
Special: elke 7de persoon gratis! De 28 m lange boot is groter dan men op het eerste gezicht denkt. De persoo...
***+
Soft All-Inclusive

Special: elke 10e persoon gratis! Asmaa werd ontworpen met de duiker in gedachten en is er helemaal op gem...

*****
All-inclusive!
De prachtige Red Sea Aggressor vaart met haar 36 meter lange verschijning door de wateren van de gelijknamige Rode zee. Ze is gebouw voor comfort, veiligheid en stabiliteit. Zoals bij alle Aggressor F...
****+
Soft All-Inclusive

Special: elke 5e persoon gratis! Emperor Echo is de laatste toevoeging aan de Emperor vloot in de Rode Zee...

*****
Soft All-Inclusive

Special: elke 6e persoon gratis! Superior meet 36 meter en biedt ruim onderkomen aan 20 gasten in tien 2-p...

*****
Soft All-Inclusive
Special: elke 8ste persoon gratis! My Excellence, gebouwd in 2002 & helemaal gerenoveerd in 2009. De Excellen...
*****
Soft All-Inclusive!
Special: elke 9de persoon gratis! De Grand Sea Serpent is een van de meest luxe en grootste boten in het Rode...
****
Soft All-Inclusive!
Special: elke 7de persoon gratis! De kapitein van de Nouran is ťťn van de meest ervaren stuurmannen van de Ro...
*****
Soft All-Inclusive!
Special: elke 8ste persoon gratis! Sea Serpent is een van onze meest prestigieuze boten in de cruise klasse c...
***+
Soft All-Inclusive!

De 32 meter lange M/Y Amelia is een mooie liveaboard boot speciaal ontworpen voor de duiker. De boot is gebouwd in 2004 en gerenoveerd in 2010.

*****
Soft All-Inclusive
De 40 meter lange M/Y Andromeda is een zeer comfortabel en luxe uitgeruste 5 sterren liveaboard in Egypte & Sudan!
Soft All-Inclusive
Atlantis is geeft u een hoge niveau van comfort. De boot heeft van Diving Attitude een uitgebreide verbouwing en upgrade gekregen zodat ze volledig voldoet aan alle normen.
Soft all-inclusive
Het maar liefst 43 meter lange jacht Blue is modern, functioneel en van alle gemakken voorzien. Vaar mee naar de mooiste duikstekken in de Rode Zee!
*****+
Soft All-Inclusive!
Dit mooie schip biedt plaats aan 20 personen, die door de 9 crew leden en 2 duikgidsen op en top verwend worden.
***+
Soft All-Inclusive!
MY Bue Planet is een 3*+ jacht, geschikt voor 16 personen. Het jacht beschikt over lekker ruime cabines met eigen ensuite sanitair en airco, die individueel regelbaar is middels een schuifklepje.
*****
Soft All-Inclusive
Dit schip heeft een lengte van ruim 37 meter en kan gerust enorm genoemd worden. Veel ruimte aan boord dus, voor de maximaal 24 gasten aan boord
*****
Soft All-Inclusive
De M/Y Cassiopeia is een zeer comfortabel en luxe uitgeruste 5 sterren liveaboard in Egypte & Sudan!
*****
Soft All-Inclusive
My Desmondo is een prachtig jacht (aug 2007) dat zich kan meten met de top van de liveaboards in Egypte. De booteigenaren zijn zelf duikers en dat is te merken aan de inrichting van dit schip.
Soft All-Inclusive
Exocet is een luxe liveaboard, er zijn slechts een paar anderen met vergelijkbaar hoge kwaliteit die rondvaren in de rode zee! De prachtige Exocet werd gebouwd in Egypte in 2009.
Soft All-Inclusive!
De prachtige boot is ruimtelijk opgezet. De boot heeft een prachtig duikplatform en indrukwekkend bovendek. Het zonnedek is onderverdeeld in drie gebieden, een schaduwrijk- en twee zonnige gebieden.
***+
Soft all inclusive
Beschikbaar voor zowel mini safari's als standaard liveaboard trips! Perfect dus voor duikers die niet de hele week op zee willen door brengen of eerst eens kort willen kennis maken met een liveaboard...
****
Soft All-Inclusive
Alle buitenruimtes zijn afgewerkt met teakhout, binnen is gebruik gemaakt van licht gelakt hout en heldere kleuren.
****+
Soft All-Inclusive
M/Y Golden Dolphin II is a 36 m lang houten jacht, gebouwd in 2005/2006, met de duikers in gedachten. Dat is met name goed te zien aan het bijzonder ruime duikdek!
*****
Soft All-Inclusive
Golden Dolphin 3 heeft een lengte van 37 meter en is de nieuwste aanwinst van de Golden dolphin vloot. Het bijzonder ruime duikdek wordt enorm gewaardeerd door de duikers!
****+
Volpension!
De Heaven Freedom werd in september 2003, na een bouwtijd van 14 maanden, van Alexandria naar Hurghada overgebracht.
*****
All Inclusive!
Heaven Saphir biedt met een lengte van 35 meter ruimte aan 6 grote cabines op het onderdek en 2 Honeymoon Suites met panorama raam op het bovendek voor 16 gasten.
*****
Volpension!
Longimanus is speciaal ontwikkeld voor en door duikers. Aan boord van de 36 meter lange houten jacht, bevinden zich de modernste duik en veiligheidsuitrustingen.
Soft All-Inclusive
Ze is speciaal ontworpen op basis van eisen van de duikers. Deze nieuwe luxe boot vaart zowel in Egypte als Soedan, richting verbazingwekkende avonturen die deze wateren duikers te bieden hebben. Het ...
****
Soft All-inclusive
M/Y Okeanos Xplorer is een houten 4* jacht, dat gebouwd is in de scheepswerf van Hurghada in 2000. Het schip is volledig aangepast en speciaal uitgerust voor duikers en wordt ingezet op de route naar ...
*****
All-inclusive
De Red Sea Aggressor II is de tweede boot van Aggressor in de Rode Zee. Geniet nu ook in het noorden van geweldige duikspots en goede service!
Soft all-inclusive
De warme Rode Zee bij Egypte moet iedere duiker eens hebben ontdekt. De volledig gerenoveerde Red Sea Master is groot en luxe en neemt je mee naar de mooiste onderwaterplekken.
***+
Soft All-Inclusive!

De 37 meter lange M/Y Samira is een mooie liveaboard boot speciaal ontworpen voor de duiker. Een prachtige liveaboard en zusterboot van M/Y Amelia.

*****
Soft all inclusive
De rode Zee is wederom een luxe boot rijker: Scuba Scene. Dit mooie jacht biedt meer dan voldoende plaats aan 26 personen.
*****
Soft all inclusive
De Seawolf Dominator is de nieuwste aanwinst van de Seawolf Safari vloot. Met een lengte van 36,5 meter lang en 8,5 meter breed, is het een van de grotere luxueuze schepen in de Rode Zee. In 2012 heef...
*****
Soft all inclusive
De Seawolf Felo is het grootste schip van de Seawolf safari liveaboard vloot. Dit prachtige jacht meet 39 meter lang, 8,6 meter breed en werd in 2010 voltooid. Een 5* liveaboardervaring op alle fronte...
****+
Soft all inclusive
De Seawolf Soul werd te water gelaten in 2007 is ťťn van de vlaggenschepen van de Seawolf vloot. Met haar 36 meter lengte biedt de Seawolf Soul ruim plaats aan maximaal 22 gasten in 11 cabines. Het sc...
Soft All-Inclusive!
boten zijn met oog op detail ontworpen, om de gasten het maximum aan comfort en ontspanning te kunnen bieden. Alle ruime cabines hebben individueel regelbare airconditioning en een eigen badkamer.
Volpension
De zeer ruime Vita Xplorer biedt slaapplaatsen voor 24 personen en bezoekt de mooiste duikstekken in de Rode Zee, zoals: Brothers, Daedalus, Elphinstone, Fury Shoal en Zabargad
Aanbiedingen voor Liveaboard Boten Rode Zee
.Aanbiedingen Duikvakanties Rode Zee

Egypte, duikersbestemming bij uitstek!

Op slechts 5 uur vliegafstand van Nederland bevindt zich de prachtige Rode Zee, een duikersmekka voor hotelvakanties, liveaboards en tentenkampen. U heeft een ruime keuze uit drukke, toeristische plaatsen als rust in de meer afgelegen gebieden.

Klik hier voor de aanbiedingen...
Ontvang 40% cruise korting op verschillende vertrek data in 2017! Aanbiedingen kunnen niet gecombineerd worden.
2017
Ontdek de Rode Zee!
Royal Evolution vaart voor de laatste keer vanuit Egypte naar Sudan in 2017! Reis mee met 20% vroegboekkorting!
2017!
20% Sudan korting!