Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Egypte
Egypte, duikersbestemming bij uitstek!

Mega Rode Zee liveaboard aanbiedingen! Tot 30% korting op Sea Serpent liveaboards, Royal Evolution & geselcteerde Emperor liveaboards t/m sept 2018!

Duikvakantie Egypte: Op slechts 5 uur vliegafstand van Nederland bevindt zich de prachtige Rode Zee, een duikersmekka voor hotelvakanties, liveaboards en tentenkampen. U heeft een ruime keuze uit drukke, toeristische plaatsen als rust in de meer afgelegen gebieden.

Egypte is het land dat de mooiste bladzijden in het wereldgeschiedenisboek schreef. Al eeuwen blijft dit unieke land bezoekers verbazen. Niet alleen door de indrukwekkende piramides of de geheimen van het dal der Koningen. Maar ook door de uitgestrekte woestijn, en de wonderlijke onderwaterwereld van de Rode Zee.

Overal wordt u begroet met een stralende lach. Schoolkinderen spreken u aan op straat en vragen waar u vandaan komt. Uw taxichauffeur, die u feilloos door het voor ons chaotische verkeer leidt, kent de voetbalspelers van de thuisclubs. Waarom noemen we dit hier? Om u duidelijk te maken dat u in Egypte met een andere volksaard te maken krijgt. Reizen naar Egypte vraagt een aanpassing aan die volksaard, vooral als men ten volle wil genieten van de vele boeiende zaken die Egypte te bieden heeft.

De Rode Zee.

Gevormd door de kloof tussen de Afrikaanse en Arabische tektonische platen 25-30 miljoen jaar geleden, is de Rode Zee in werkelijkheid de Noordelijke voortzetting van de Afrikaanse Rift Vallei. Deze strekt zich meer dan 3000 km uit vanaf het Suez kanaal in het Noorden, tot aan Bab-El-Mandab (de poort van de tranen) in het Zuiden en minder dan 400 km. van het Oosten naar het Westen, gemeten op de breedste punten.

Een combinatie van factoren die er de oorzaak van zijn dat de Rode Zee zich `s werelds mooiste tropisch duikparadijs mag noemen. Zonder invloed van grote rivieren die uitmonden in de zee, getijden of regen is de Rode Zee ťťn van de meest heldere zeeŽn ter wereld. De woestijnzon schijnt 365 dagen per jaar. Doordat de lichtbundels soms een diepte bereiken van 100 meter, bieden zij niet alleen een fantastisch zicht voor de duikers, maar stimuleren tevens koraalrifvorming tot dieptes van meer dan 50 meter.De gemiddeld hoge temperaturen van de Rode Zee zijn belangrijk voor het overleven van de delicate koralen die de riffen vormen. Hoewel de zon invloed heeft op de temperatuur van het oppervlaktewater is het vooral de energie producerende vulkanische werking in de diepe dieptes van de Rode Zee, die voldoende warmte geeft voor het doen ontstaan van een tropische onderwaterwereld.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Film en Downloads
In Egypte
Liveaboards bieden de duiker de beste mogelijkheden om de Rode Zee te ontdekken. Het geeft de meer avontuurlijke duiker de kans om de wat verder gelegen duikgebieden en de onaangetaste koraalriffen te...
Als marktleider in de Benelux bieden wij u dit seizoen een bijzonder complete vloot aan duiksafarischepen in verschillende klasse. Hoe verder u van de kust vaart, des te groter is de mogelijkheid dat ...
Heeft u heerlijk genoten van uw liveaboard cruise rond Egypte? Dan heeft u waarschijnlijk nu behoefte eventjes aan wal te blijven, met uw blote voeten in het heerlijke warme zand.
Aanbiedingen voor Egypte
.Aanbiedingen Duikvakanties Rode Zee

Egypte, duikersbestemming bij uitstek!

Op slechts 5 uur vliegafstand van Nederland bevindt zich de prachtige Rode Zee, een duikersmekka voor hotelvakanties, liveaboards en tentenkampen. U heeft een ruime keuze uit drukke, toeristische plaatsen als rust in de meer afgelegen gebieden.

Klik hier voor de aanbiedingen...
5-daagse bootduik korting!
Euro 40 pp korting!
Gratis nitrox!
Kortingen al in de prijzen verwerkt
2017-8!
Ä 40 pp korting + gratis nitrox!
25% korting op duikpakketten & 10% korting op accommodatie in 2018! Korting al in prijzen verwerkt.
2018!
Tot 25% korting!
Gegarandeerd de laagste prijs met ANVR, SGR en Calamiteitenfonds garanties!
8e persoon betaalt alleen de vlucht!
2017-18!
va. Ä 470 pp + duiken
Ontvang 40% cruise korting op verschillende vertrek data in 2017! Aanbiedingen kunnen niet gecombineerd worden.
2017
Ontdek de Rode Zee!
11e persoon betaalt alleen de vlucht! Gegarandeerd de laagste prijzen voor Abu Dabbab met ANVR, SGR & Calamiteitenfonds dekking!
2017-18!
Egypte, duikersbestemming bij uitstek!
Gegarandeerd de laagste prijs met ANVR, SGR en Calamiteitenfonds garanties!
11e duiker betaald alleen de vlucht!
t/m maart 2018
Laagste prijs!
Royal Evolution vaart voor de laatste keer vanuit Egypte naar Sudan in 2017! Reis mee met 20% vroegboekkorting!
2017!
20% Sudan korting!
Tot 25% korting op diverse geselecteerde accommodaties & duikpakketten in de dichtstbijzijnde tropische duikbestemming: de Rode Zee! Kortingen al in de prijs verrekend.
2017
Special combinatie kortingen tot Ä125 pp op complete duikvakanties!!
Korting al in de prijs verwerkt!
2017!
Tot Ä125 p.p. korting!
6e duikdag GRATIS met Diving World!
t/m dec 2017
Euro 25 korting + 1 6e duikdag gratis!
Vereer het rustig gelegen Roots! Vanaf nu te boeken: 'Miljonair' pakketten voor 2017! 6e (ongelim.) duikdag gratis!
Korting al in prijs verwerkt!
2017!
Vanaf Ä 526 pp incl. 6 dgn ongelim. duiken!