Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Verlengings- bestemmingen Filippijnen
Verlengings bestemmingen

Heeft u heerlijk genoten van uw liveaboard cruise rond de Filippijnen? Dan heeft u waarschijnlijk nu behoefte eventjes aan wal te blijven, met uw blote voeten in het heerlijke warme zand. Diving World kent dit gevoel en biedt daarom verleningsbestemmingen aan nŠ diverse liveaboard reizen. Na de wateren rond de Filippijnen doorzocht te hebben naar haaien, vele kleurrijke visjes, wrakken, prachtig koraal en vele andere mysterieuze ontdekkingen, kunt u de bovenwater wereld van de Filippijnen bewonderen, zoals de prachtige stranden. Al genoeg van de Filippijnen genoten? Kies er dan voor om u reis te verlengen in het prachtige Hong Kong, Singapore of Kuala Lumpur, waar uw vliegtuig toch al stopt tijdens uw terugreis. Hierdoor is het mogelijk om uw prachtige vakantie nog onvergetelijker te maken door er een aantal dagen achteraan te plakken. Geniet van twee prachtige vakanties in ťťn!

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Verlengings- bestemmingen Filippijnen
Ga mee op duiksafari met Seaquest en maak duiken rond Apo Island en Siquijor. Het eindpunt is Panglao Island, waar je op eigen gelegenheid nog enkele duiken kunt maken om de safari af te sluiten.
Verleg uw grenzen, verleng uw liveaboard cruise met een onvergetelijke stopover of citytrip
De Filippijnen zijn een perfecte bestemming om rustig bij te komen van uw liveaboard cruise. Mabuhay ofwel ďwelkomĒ in de Filipijnen. De Filipijnse natie bestaat uit meer dan 7000 eilandjes in Zuid Oo...