Reisadvies

Uitgebreid zoekenINFORMATIE CORONAVIRUS KLIK HIER

Diving World is lid van de ANVR Diving World is lid van de SGR...Diving World is lid van de SGRZÖDiving World is lid van het CalamiteitenfondsÖ

Liveaboards

Wil je zo veel mogelijk duiken naar verschillende stekken in een bepaalde regio? Boek dan een liveaboard en verblijf, eet, drink ťn duik vanaf ťťn van onze goed verzorgde boten!

Aanbiedingen

Een duikvakantie is leuk, maar een duikvakantie met korting is nog veel leuker! Hier vind je de laatste aanbiedingen en speciale acties van resorts, liveaboards ťn duikpakketten.

Bucketlist duikvakanties

Ben jij op zoek naar de ultieme bucketlist liveaboard? Bekijk dan ons aanbod bijzondere reizen, met speciale liveaboard cruises in ťchte bucketlist bestemmingen!

Groepsreis Socorro '21

Vanaf Ä2925,- per persoon maak jij al een onvergetelijke liveaboard cruise naar Socorro! Deze reis is inclusief retourvluchten, 8 nachten aan boord ťn Ä600,- korting.

Laatste duiknieuws van Judith!

Elke maand vertelt Judith Rietveld van DUIKEN Magazine in haar column over hot items onder duikers, geeft ze haar kijk op duiken en deelt ze interessante duikweetjes!

TOP 20 bootduiklocaties

Deze 20 toplocaties raden wij aan voor liefhebbers van schitterende bootduiken. Met de boot vaar je binnen kort tijd naar de mooiste duikstekken in de omgeving, waar je zo het water in plonst.

TOP 20 kantduiklocaties

Duik jij liever direct van de kant? Bij deze 20 accommodaties spring je zo vanaf de kant naar de mooiste duikstekken of zwem je vanaf het strand naar het schitterende huisrif!

TOP 20 leren duiken

Is het nu ťcht tijd om je duikbrevet te halen? Bij deze 20 duikresorts haal jij op je gemak en met hulp van goede en professionele duikinstructeurs je brevet. Duiken maar!

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots