Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Mexico - Baja

Duikvakantie Mexico: Mexico is het op twee na grootste land van Latijns Amerika. De enorme veelzijdigheid van het land op het gebied van natuur en cultuur maakt het een zeer populaire vakantiebestemming. Ook voor de duiker s heeft Mexico veel te bieden: van cenotes duiken in Yucatan en de caribische duikstekken rondom Playa del Carmen en Cozumel, tot de meer adrenaline duikstekken van Baja California.

Met een oppervlakte van een kleine 2 miljoen vierkante kilometer kun je het land nooit in 1 reis bevatten..Mexico, het land van de indianen, mariachi's en tequila is zeker meer dan 1 vakantie waard.

Baja California

Baja Califoria is een uniek gebied: omsloten door de prachtige blauwe oceaan ligt het desolate en barre landschap. Endemische , regio eigen beplanting en een aantal rondtrekkende nomaden stammen tekenen voor de geschiedenis van Baja California. Slechts een aantal ruwe beschilderingen van onbekende afkomst geven iets weer van de vroege geschiedenis. Het ruige gebied is met name populair bij natuurliefhebbers en duikers.

De Zee van Cortez, bij Baja California is wereldwijd bekend voor haar uitstekende duikkwaliteiten. De duikstekken zijn enorm divers. Hier duik je met de grote pelagische vissen als hamerhaaien,walvissen, walvishaaien en manta's. Het is een van de plaatsen waar je onder water de nieuwsgierige zeeleeuwen tegenkomt. Naast al deze vissoorten, vind je er een kelp, koraal en een aantal wrakken zoals de Salavatierra en een chinees scheepswrak.Het water is enorm visrijk! Een gebied dat je eigenlijk als duiker niet mag missen. Zowel voor de ervaren als de beginnende duiker heeft deze regio veel te bieden.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
In Mexico - Baja
Een van de beste manieren om veel en plezierig te duiken is een liveaboard op een cruiseboot. U geniet van een uitstekende service aan boord en duikt op de mooiste plekken rondom Baja California!
Baja Califoria is een uniek gebied: omsloten door de prachtige blauwe oceaan ligt het desolate en barre landschap. Het ruige gebied is met name populair bij natuurliefhebbers en duikers.
Dit gebied is vooral bekend door de duikstekken rondom de Socorro Islands en Guadalupe Islands waarbij ontmoetingen met onder meer hamerhaaien en mantaís heel normaal zijn.
Heeft u heerlijk genoten van uw liveaboard cruise rond Mexico - Baja California? Dan heeft u waarschijnlijk nu behoefte eventjes aan wal te blijven, met uw blote voeten in het heerlijke warme zand.