Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Costa Rica

Duikvakantie Costa Rica: een land van natuur wonderen!....Costa Rica betekent Rijke Kust en deze naam past perfect bij dit land!

De natuur is werkelijk prachtig en enorm divers. Hier vind je tropische regenwouden, savannes, prairies, moerassen, bergen vulkanen, en prachtige stranden en riffen! Ongeveer 27% is beschermd natuurgebied en je vindt er vele Nationale parken.

Naast de prachtige natuur kenmerkt dit land zich vanwege de vriendelijke bevolking en de harmonie in het land. De sportievelingen en natuurliefhebbers zullen absoluut van dit land genieten. Een jungletocht mag niet in uw vakantie ontbreken!

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
In Costa Rica
Er zijn vele superlatieven voor handen om het duiken op Cocos te omschrijven. Duiken hier is in elk geval niet voor watjes, maar als u geniet van snelle stromingen, pompende adrenaline en haaien in ov...
Door het adembenemende onderwater leven behoort Costa Rica tot de top-10 van beste duikbestemmingen ter wereld en is een Ďmustí voor echte duikliefhebbers! De grote pelagische soorten zijn hier in ove...

Heeft u heerlijk genoten van uw liveaboard cruise rond Costa Rica? Dan heeft u waarschijnlijk nu behoefte eventjes aan wal te blijven, met uw blote voeten in het heerlijke warme zand.