Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Praslin

Duikvakantie & duiken Praslin: Met circa 6500 bewoners is Praslin het op één na grootste eiland van de Seychellen. Praslin lig ongeveer 45 km ten noordoosten van Mahé en is 10 km lang en 3,7 km breed.

Een eilandtour per auto duurt een halve dag. Evenals de andere eilanden is ook Praslin gezegend met een prachtige natuurlijke kustlijn. Praslin beschikt over prachtige stranden zoals Anse Georgette en Anse Lazio, behorend tot te mooiste stranden ter wereld. Het is een waar paradijs voor strandliefhebbers.

Het eiland biedt een grote diversiteit aan snorkel en duikmogelijkheden vanuit Côt D’Or richting het aangrenzende Curieuse Marine National Park.

In het hart van Praslin ligt één van ’s werelds kleinste natuurlijke UNESCO World Herritage sites, Vallée de Mai. Dit prachtige palmbos met unieke planten en diersoorten is een overblijfsel van de prehistorische bossen van Gondwanaland, een 200 miljoen jaar oud continent. Vallée de Mai is een magische plek met torenhogen bomen, inheemse fauna, prachtige beekjes en watervallen. Tevens is dit de plek waar de magnifieke Coco de Mer Palm groeit, een palm die bekend staat om de grootste zaden van het plantenrijk.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Praslin
**
LO/HP
Het Berjaya Praslin is het oudste hotel in Anse Volbert met een luxe uitstraling en sfeer, daarmee bezet het hotel de beste (en mooiste!) positie in het midden van de 3km lange met zon overgoten Cote ...
***
LO/HP
De romantische Cote d'Or Chalets bevinden zich direct naast het grote Berjaya Praslin Beach Hotel slechts een minuut van het prachtige witte zand van Côte D'Or strand.
***
LO/HP
Een heerlijke Zwitserse pension met comfortabele, onlangs gerenoveerde kamers en gezellige villa-bungalows.
*****
LO/HP
Het hotel is gelegen indrukwekkende noordoostkust van Praslin in een rustige en beschutte ligging aan het eind van het Côte d'Or strand.
Aanbiedingen voor Praslin
Aanbiedingen Duikvakanties Seychellen

Seychellen: de mooiste stranden van de wereld & unieke liveaboard reizen!

Speciaal om u kennis te laten maken met de mooiste stranden (of misschien wel de mooiste plek) van de wereld, vindt u hier spectaculaire aanbiedingen voor de Seychellen. Ontdek prachtige ongerepte en beschermde natuur, zowel onder- als bovenwater. Ga op zoek naar bijzondere bewoners, zoals de Seychellenschildpad, walvishaaien, diverse haai-soorten en vele andere tropische diersoorten! Op het met zon overgoten parelwitte strand, onder de palmbomen, komen al uw dromen uit.

Klik hier voor de aanbiedingen...
Geniet minimaal 7 nachten van de prachtige Seychellen en ontvang 40% accommodatie korting (op basis van B&B)
Korting al in de prijs verwerkt.
2017 - 2018
40% accomodatie korting
Ontvang een gratis upgrade wanneer u minimaal 7 nachten komt relaxen bij Le Laurier én krijg één nacht gratis (7=6)
Korting al in prijs verrekend, op basis van half-pension
2017 - 2018
Gratis upgrade!