Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Mahé

Duikvakantie & duiken Mahé: Mahé, circa 28 km lang en 8 km breed, is het grootste eiland en tevens ook het culturele- en economische centrum van de “The Inner Islands”. De internationale luchthaven van de Seychellen en ook de hoofdstad, Victoria, zijn gevestigd op Mahé. Victoria is een fantastische stad om overdag, maar vooral ook ‘s avonds te bezoeken. Circa 90% van de totale bevolking van de Seychellen woont op Mahé. Het eiland is gemakkelijk op eigen gelegenheid (bijvoorbeeld per auto) te verkennen. Echte aanraders zijn de spectaculaire stranden aan de zuid en westkust van het eiland. Mahé biedt een tal van zeldzame inheemse planten die nergens anders ter wereld te vinden zijn. De Jellyfish Tree, de vleesetende pitcher plant en de vanille orchidee sieren het prachtige hoofdeiland Mahé.

Op 10 minuten rijden van Victoria ligt Beau Vallon Beach, hier bevinden zich de meeste accommodaties van de Seychellen. Een selectie van pensions, hotels, en leuke restaurants maken Beau Vallon tot een geschikte plek voor ieder budget. Door de goede duikcentra en de uitstekende ligging is Beau Vallon de duikhoofdstad van Mahé.

Rondom Beau Vallon zijn diverse fantastische snorkelplekken te vinden. Daarnaast zijn er langs de westkust meer dan 50 verschillende duikstekken, Mahé is daardoor één van de meest diverse duikeilanden van de “the Inner Islands”. Het eiland staat bekend om haar prachtige onderwaterlandschap, met koraal bedekte granieten hellingen en indrukwekkende structuren gevormd door gigantische rotsblokken. De riffen zijn de thuisbasis van een groot aantal tropische vissoorten, mooie wrakken en ook de walvishaai siert de kust met zijn aanwezigheid in de late zomer en de herfst.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Mahé
***
LO/HP
Het betoverende Berjaya Beau Vallon Bay is gelegen op de wereldberoemde gelijknamige strand. Dit 3-sterren resort beschikt over 230 kamers, waardoor het een van de grootste hotels in de Seychellen is....
****
LO/HP
Het Coral Beach Smart Choice Hotel ligt in een baai aan het prachtige zandstrand van Beau Vallon.
**
LO/HP
Diver's Lodge hotel & Anse Norwa appartementen is een gezellig, intiem en kleinschalig complex met 4 slaapkamers, direct aan het parelwitte strand en dicht bij het indrukwekkende Beau Vallon Bay.
***
LO/HP
Het Sun Resort is een intiem hotel binnen het lagere prijssegment direct aan het meest beroemde strand van Ceychellen op het eiland Mahé.
*****
LO/HP
Savoy Resort & Spa is een luxe, gloednieuw strandresort gelegen in het noorden van Mahé op het met zon overgoten Beau Vallon Beach.
Aanbiedingen voor Mahé
Aanbiedingen Duikvakanties Seychellen

Seychellen: de mooiste stranden van de wereld & unieke liveaboard reizen!

Speciaal om u kennis te laten maken met de mooiste stranden (of misschien wel de mooiste plek) van de wereld, vindt u hier spectaculaire aanbiedingen voor de Seychellen. Ontdek prachtige ongerepte en beschermde natuur, zowel onder- als bovenwater. Ga op zoek naar bijzondere bewoners, zoals de Seychellenschildpad, walvishaaien, diverse haai-soorten en vele andere tropische diersoorten! Op het met zon overgoten parelwitte strand, onder de palmbomen, komen al uw dromen uit.

Klik hier voor de aanbiedingen...
Geniet minimaal 7 nachten van de prachtige Seychellen en ontvang 40% accommodatie korting (op basis van B&B)
Korting al in de prijs verwerkt.
2017 - 2018
40% accomodatie korting
Maak kennis met Diver's Lodge, al te boeken vanaf €1165! Geniet op de hagelwitte stranden van turquoise blauwe wateren van prachtige (onderwater) flora & fauna. Korting al in de prijs verrekend
2017 - 2018
Stuntprijzen bij Diver's Lodge!