Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Liveaboard Boten Seychellen

Liveaboard bootreizen zijn de beste manier om optimaal te genieten van de indrukwekkende onder- (en boven-)water wereld van de Seychellen. U heeft de mogelijkheid 3 of meer duiken per dag te maken! Aan boord geniet u niet alleen van het prachtige uitzicht op schouwspellen die vanaf het droge niet te zien zijn, maar ook van een uitstekende service.

Daarnaast beschikken de boten die Diving World heeft geselecteerd over eerste klas accommodaties. De kwaliteit en gastvrijheid aan boord zijn van gelijke kwaliteit! Elke boot heeft haar eigen specifieke sfeer, hierdoor kunt u kiezen voor een boot waar u zich helemaal thuis voelt.

De liveaboard routes in de Seychellen zijn uniek! De boten varen naar riffen en wrakken tussen en rond de eilanden in Seychellen, dit betekend dat u niet enkel op zee bent, maar ook kan 'Island Hoppen'. Tijdens u tijd op de liveaboard boot kunt u zowel optimaal genieten van de wonderen onder de golven als van de prachtige omgeving en natuur bovenwater. Een unieke en betoverende vakantie dus. De vaarroute wordt per keer door de kapitein en duikgids bepaald, afhankelijk van het seizoen en de weersomstandigheden. Zo krijgt u de beste garantie op een optimale vaarroute.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten

Vertrekschema en aanbiedingen

Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Liveaboard Boten Seychellen
*****
LO/HP
MSY Galatea is een indrukwekkende, prachtig afgewerkte schooner met twee masten. Uniek 'Island Hoppen', niet enkel op zee, maar ook de mogelijkheid aan wal te gaan.
Volpension
Deze moderne en mooie 2-master is het jongere zusterschip van de Sea Star, gebouwd in 2007.
Volpension
Deze traditionele Nederlandse tweemaster werd gebouwd aan het begin van de vorige eeuw en heeft haar eigen rijke geschiedenis.
Volpension
De bouw startte in 1997 en eindigde in 1999. Tijdens het ontwerp en de bouw werd de traditie om per schip te reizen ten alle tijden in het achterhoofd gehouden.
Volpension
Deze moderne en zeer comfortabele, 42 meter lange en 8,3 meter brede Schooner werd gebouwd in 2002.
Aanbiedingen voor Liveaboard Boten Seychellen
Aanbiedingen Duikvakanties Seychellen

Seychellen: de mooiste stranden van de wereld & unieke liveaboard reizen!

Speciaal om u kennis te laten maken met de mooiste stranden (of misschien wel de mooiste plek) van de wereld, vindt u hier spectaculaire aanbiedingen voor de Seychellen. Ontdek prachtige ongerepte en beschermde natuur, zowel onder- als bovenwater. Ga op zoek naar bijzondere bewoners, zoals de Seychellenschildpad, walvishaaien, diverse haai-soorten en vele andere tropische diersoorten! Op het met zon overgoten parelwitte strand, onder de palmbomen, komen al uw dromen uit.

Klik hier voor de aanbiedingen...
Mogelijkheid tot 3 of meer duiken per dag en uniek "Island Hoppen": genieten van de Seychellen onder & boven water! Korting al in prijs verrekend.
2017 - 2018
Unieke liveaboard reis & prachtige boot