Reisadvies

Oman

Ontdek de onderwaterwereld van Oman voordat de massa het doet!

Duikvakantie Oman

Klik hier voor het Oman liveaboard vertrekschema

Duiken wordt steeds populairder in Oman, vooral sinds het land is opengesteld voor toeristen. De onderwaterwereld is dan ook nagenoeg onaangetast en door het voedselrijke water is het zeeleven erg divers. De mooiste duiken maak je van oktober tot mei, want dan is de zee kalmer en warmer.

Misschien wel het mooiste duikgebied van Oman is Salalah in het zuiden. De ongerepte kust hier heeft veel mooie baaien en strandjes. Tijdens de zomer ontstaan er onder water zogenaamde kelpwouden die later weer verdwijnen. In korte tijd kun je hier dan ook twee totaal verschillende duiken maken. Bij de spot Mirbat duik je naar met koraal bedekte rotsen, murenen, octopussen, haaien, schildpadden en soms zelfs dolfijnen.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots