Reisadvies

Egypte

Nummer één duikbestemming!

Duikvakantie Egypte

Klik hier voor het Egypte liveaboard vertrekschema

Op slechts vijf uur vliegen vind je hét duikersmekka Egypte! Door een combinatie van factoren mag de Rode Zee een tropisch duikparadijs genoemd worden. Zonder invloed van grote rivieren die uitmonden in de zee, getijden of regen, is de Rode Zee één van de meest heldere zeeën ter wereld.

De woestijnzon schijnt 365 dagen per jaar. Doordat de lichtbundels soms een diepte bereiken van 100 meter, bieden zij niet alleen een fantastisch zicht voor de duiker, maar stimuleren ook koraalrifvorming tot dieptes van meer dan 50 meter.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots