Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Bovenwindse Eilanden

Duikvakantie Bovenwindse Eilanden: Het noordoostelijke deel van het Caribische gebied is een interessante regio met haar mix van Nederlandse, Britse, Franse en lokale culturen tegen het decor van een aantal van de mooiste eilanden in het hele Caribische gebied.

Saba is de top van een slapende vulkaan met een oppervlakte van 7,5 km2, die zoín 1000 meter boven het zeeoppervlak uitrijst. Het eiland is omgeven door vulkanisch zand en staat bekend om de pinakels die langs de kust verzonken liggen. De ruige topografie boven water wordt onder water weerspiegeld en het overvloedige zeeleven hier resulteerde in 1987 in de stichting van het Saba Marine Park.

Statia (St. Eustatius) heeft een bijzonder illuster verleden en de wrakken en riffen in haar wateren worden goed beschermd door het Statia Marine Park.
St. Kitts biedt waarschijnlijk de grootste diversiteit in duikstekken. Vingerriffen, courante wrakken en een groot aantal drop-offs zullen tot uw verbeelding spreken.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
In Bovenwindse Eilanden
Dominica is een sprookjesachtig eiland waar zowel duikers, als diegenen die op zoek zijn naar vertier boven water, terecht kunnen voor een onvergetelijke (duik)vakantie!
U zult versteld staan tijdens het duiken in de Noordoost Caribische Zee. Hoewel er in de bekende duikbladen niet vaak ruchtbaarheid aan gegeven wordt, is de variatie in topografie en duikstekken, die ...
Het noordoostelijke deel van het Caribische gebied is een interessante regio met haar mix van Nederlandse, Britse, Franse en lokale culturen tegen het decor van een aantal van de mooiste eilanden in h...
Saba maakt deel uit van de Bovenwindse eilanden. Het is een nog ongerepte parel in het Caribische gebied. Het onderwaterleven rondom Saba is bijzonder mooi, met koraalriffen, rotsformaties en tropisch...
Het koraalrif bij St. Eustatius is zeer uitgestrekt en kent een onvoorstelbare variŽteit aan vissen en plantensoorten. Verder zijn er verschillende hagedissoorten en vele tropische vogelsoorten, waaro...
Heeft u heerlijk genoten van uw liveaboard cruise rond de Bovenwindse Eilanden? Dan heeft u waarschijnlijk nu behoefte eventjes aan wal te blijven, met uw blote voeten in het heerlijke warme zand.