Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Belize

Duikvakantie Belize: Met prachtige azuurblauwe wateren, de Maya bergen en de Pine Ridge is Belize een avontuur dat iedereen lonkt! Spectaculaire grotten, grillige watervallen, een maagdelijk tropisch regenwoud en honderden kalkstenen grotten zorgen overal voor spannende doorkijkjes.

Belize is de thuisbasis van vele oude Maya ruïnes en tempels die uitnodigen om meer van de achterliggende geschiedenis te begrijpen. Tokkelen door het bos, op banden door de Maya grotten, duiken en snorkelen op het Barrière Rif van Belize, zeilen tussen de cayes door, parasailing of ‘gewoon’ lekker wandelen door de jungle; met een onvergetelijke reis naar Belize staat het u allemaal te wachten!

Belize beschikt over het geweldige barrièrerif van Belize van Belize, het op een na grootste rif in de wereld en het langste op het westelijk halfrond. Het rif strekt zich uit langs de kust en de vele cayes (eilandjes van koraalzand) worden omgeven door verbazingwekkende riffen om op te snorkelen of te duiken. Het rif ligt ¾ km ten oosten van de kustlijn van Ambergris Caye en loopt door over de gehele 37km-lengte van het eiland. Hierdoor wordt San Pedro stad als DE duik- en watersporthoofdstad van Belize en Midden-Amerika beschouwd. De Great Blue Hole, Turneffe Eilanden, Shark Ray Alley, het Hol Chan Marine Reservaat, de Mexico Rocks, het Lighthouse Rif en vele andere prachtige duikstekken liggen allemaal slechts een korte boottocht weg van dit met kokosnootpalmen omzoomde eiland.

Belize is de thuisbasis van een verrukkelijke verscheidenheid aan flora en fauna. Omdat een groot percentage van het land onder bescherming valt, kunnen de honderden vogelsoorten, exotische tropische planten, apen, zeekoeien, krokodillen en duizenden kleurrijke vissen hier ongestoord gedijen en vormen zij een hoogtepunt van elke Belize vakantie.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
In Belize
De losse en eenvoudige levensstijl van het eiland, de spectaculaire duikenmogelijkheden, de romantische volle manen en adembenemende zonsondergangen, de zandstranden en een kledingvoorschrift van bl...
200 tropische palmeilandjes met prachtige zandstranden en een caleidoscoop van koraal, vissen, dolfijnen en schildpadden liggen voor de 280km lange kuststrook...
Dit kleine land herbergt het op één na grootste koraalrif ter wereld en 3 van de 4 atollen op het westelijk halfrond. De parel op de kroon van het Caribische duikgebied!
Heeft u heerlijk genoten van uw liveaboard cruise rond Belize? Dan heeft u waarschijnlijk nu behoefte eventjes aan wal te blijven, met uw blote voeten in het heerlijke warme zand