Reisadvies

Belize

Het één na grootste barrièrerif ter wereld en de mooiste Maya-tempels vind je in Belize!

Duikvakantie Belize

Klik hier voor het Belize liveaboard vertrekschema

Onder water is veel te ontdekken, zoals het een na grootste barrièrerif ter wereld, dat zich uitstrekt langs de kust en de vele koraaleilandjes. Hier kun je fantastisch duiken en snorkelen. Het rif ligt nog geen kilometer ten oosten van het grootste eiland van Belize, Ambergris Caye. Het stadje San Pedro op Ambergris Caye wordt dan ook wel dé duik- en watersporthoofdstad van Midden-Amerika genoemd.

De meest populaire duikspot van Belize is de Great Blue Hole. Middenin het Lighthouse Reef vind je het wereldberoemde natuurmonument met een diameter van 300 meter en diepte van zo’n 130 meter. Onder water zie je stalactieten, maar ook haaien. Sla na de Great Blue Hole zeker de rest van het Lighthouse Reef niet over, want dit gezonde rif is schitterend. Ook de Turneffe eilanden, Shark Alley, Hol Chan Marine Reserve en Mexico Rocks zijn meer dan de moeite waard!

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots