Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Liveaboard Routes Thailand

Liveaboards Thailand: De Andaman Zee biedt een aantal van `s werelds beste duikstekken. Wanneer u nog nooit van de Similan eilanden, Koh Bon en Richelieu gehoord heeft, wacht u een plezierige verassing!

Een reis naar de Mergui Archipel (Myanmar / Birma) heeft nog veel weg van een ontdekkingeis. De onderwaterwereld is vrijwel volledig onaangetast en een groot deel van de riffen is tot op heden nog niet bedoken. De ideale plek voor duikers met pioniersgeest!

Onderwater vinden we een gevarieerd duiklandschap bestaande uit riffen, zeebergen en rotsige eilanden, die soms vanuit dieptes van wel 300 m. oprijzen. De verscheidenheid aan onderwaterleven in deze gebieden is groot. Naast allerlei wonderlijke, microscopisch kleine wezentjes kun je hier ook haaien, mantaís en duivelsroggen ontmoeten.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten

Vertrekschema en aanbiedingen

Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Liveaboard Routes Thailand
Een reis naar de Mergui Archipel (Myanmar / Birma) heeft nog veel weg van een ontdekkingeis. De onderwaterwereld is vrijwel volledig onaangetast en een groot deel van de riffen is tot op heden nog nie...
3 dagen / 2 nachten mini-cruise naar de Similan Eilanden vanuit Khao Lak... Een fantastische liveaboard introductie voor duikers van alle niveaus.
Door de geÔsoleerde ligging van de Similans, Surin en Richelieu heb je een grote kans op ontmoetingen met manta`s en walvishaaien!
Het gebied ten zuiden van Phuket, in de richting de Maleisische grens, biedt een aantal uitstekende duiksites. Groot voordeel is dat hier het hele jaar op gedoken kan worden.
3 dagen / 2 nachten mini-cruise naar Kho Bon, Kho Tachai en Richelieu Rock vanuit Khao Lak. Schildpadden, manta's en walvishaaien!
Geniet het hele jaar door van een tropisch klimaat, dankzij een ligging op slechts 8 graden afstand van de evenaar. Spot groupers, lipvissen, luipaardhaaien en vele andere zeebewoners!