Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Liveaboard Boten Thailand

Liveaboards Thailand: De Andaman zee biedt een van `s werelds beste duikstekken. Wanneer u nog nooit van de Similan eilanden, Koh Bon en Richelieu gehoord heeft, wacht u een plezierige verassing!

De Similan Eilanden

De Similans bestaan uit een groep van 9 eilanden, ten noordwesten van Phuket. De eilanden staan bekend als een top duiklocatie. Duiken is absoluut fantastisch. U duikt onder bij de prachtige riffen, zachte koralen, waaierkoralen en een enorme diversiteit aan marine leven, waaronder grote pelagische vissen als manta`s en walvishaaien!

De Similans worden gekaraktiseerd door enorme rotspartijen, je zwemt er tijdens je duik tussendoor. De koralen zijn fantastisch. Het kristalheldere water zorgt voor een perfect zicht onder water. Alleen op de Similans zou je al twee weken kunnen duiken. De mooie baaien en ondiepe lagunes zijn perfecte snorkelplekken en, je kunt er heerlijk relaxen!

Surin Eilanden - Kho Bon & Kho Tachai

De mooie eilanden Koh Bon en Koh Tachai behoren bij het Surin Nationaal Marine prak. Door de geÔsoleerde ligging heb je een grote kans op ontmoetingen met manta`s en walvishaaien!

Koh Tachai bestaat uit een serie van koraaltorens en rotsen. U vindt hier een grote varieteit aan waaierkoralen, haarsterren en anemonen. Grote Napoleon vissen en barracuda`s (yellow tail) doorkruizen de scholen met rifvissen.

Koh Bon is een fantastische duikstek, bekend om ontmoetingen met walvishaaien, manta`s en haaien. U vindt duizenden rifvissen, octopus en sepia`s. De koralen, hard en zacht, maken het plaatje compleet!

Richelieu Rock

5 graniet eilanden vormen de befaamde duikstek Richelieu Rock. Gelegen in het Surin Marine park, ten noorden van Similina an op 7 km afstand van de Birmeese grens. Op de tropisch groene eilanden vindt u prachtige kleine baaien en een kristalhelder water rondom!

De Surin eilanden staan bekend als broedplaats voor schilpadden. De eilanden zijn dť plaats voor een nachtduik. Naast schildpadden, komt u er roggen, krab, garnalen en rifhaaien tegen. De koraaltuinen kenmerken zich door anemonen, sponsen, een diversiteit aan harde koralen en grote clams. Overdag is dit een goede plek voor de grote vis!

Richelieu Rock is een van de beste plaatsen ter wereld om walvishaaien te zien en is tevens een van de beste duikstekken van Thailand! Deze enorme granietrots wordt omringd door koraaltorens die volledig begroeid zijn met harde en zachte koralen. Een perfecte wandduik!

Het marine leven is bijzonder rijk. Zeldzame zeepaardjes, roggen, en scholen met rifvis Door een verbinding naar open zee vindt je hier tevens veel pelagische vissen als tonijn, barracuda`s en baarzen.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten

Vertrekschema en aanbiedingen

Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Liveaboard Boten Thailand
Soft All inclusive
Manta Queen 7 kent een capaciteit van 24 duikers en biedt aangenaam comfort, onder meer dankzij de lounge en het zonnedek. U geniet er van heerlijke Thaise cuisine!
Soft all-inclusive
Een perfecte combinatie van rust en actie, is een landarrangement met een drie daagse duikcruise aan boord van de charmante boot Genesis!
AI & duiken
Marco Polo is het vlaggenschip van Sea Bees. De boot heeft in tien jaar tijd een bijzonder goede reputatie opgebouwd.
All-inclusive
Zeer comfortabel en luxe duikjacht met trips van een week naar de Noord en Zuid Andaman Zee vanaf Phuket, Thailand.
Soft All inclusive
et is altijd een droom geweest om The Junk te renoveren tot fantastische liveaboard. Het was een grote uitdaging om de authenticiteit van het schip te bewaren, maar het is gelukt!