Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Zuid-Oost Sulawesi

Ongerepte riffen met onvoorstelbare kleuren wachten om ontdekt te worden. In de wateren rond Zuid-Oost Sulawesi leven vele soorten rifvissen, pygmee zeepaardjes, bladvissen, prachtig hard en zacht koraal, barracudaís, baarzen en hengelaarvissen; kortom woorden schieten te kort! Bent u klaar voor een enorme divers aanbod duikstekken? Hier vindt u steile wanden, spectaculaire muren, mysterieuze grotten, prachtige riffen en meerÖ

Het eiland Sulawesi ligt in het hart van de ĎCoral Triangleí. Dit gebied is wereldwijd bekend om haar ongelofelijke marine biodiversiteit, zowel op het gebied van koraal als vissoorten. Experts stellen dat 75% van ís werelds harde koraalsoorten in dit gebied te vinden zijn, doordat de Stille- en Indische oceaan hier samenkomen. Er leven meer dan 3000 vissoorten en 6 schildpadsoorten hebben deze bijzondere plek uitgekozen om hun eieren te leggen. U treft er een prachtig, veelzijdig en uitgebreid kleurenpalet onder de golven.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Zuid-Oost Sulawesi
Volpension
Prachtig resort, met traditionele Indonesische bungalows, geperfectioneerd met westerse know-how, op een sprookjesachtige plek!
****
service!
Wakatobi, een resort waar je weg waant en bent van de bewoonde wereld. Een resort op een prachtig eiland in het zuidoosten van Sulawesi. De uitgekomen droom voor macro en koraal liefhebbers!