Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Borneo - Kalimantan

Duikvakanties & duiken Kalimantan: Kalimantan, het vroegere Borneo, is het derde eiland qua grootte ter wereld en het dunstbevolkte deel van IndonesiŽ.

Het zicht onder water is vaak 40 m en soms zelfs wel verder, en er staat soms een sterke stroming. Daardoor is er een varieteit aan vissen te zien.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Borneo - Kalimantan
**
VP & duiken
Ongerept duiken in Indonesisch Borneo. De reis om er te komen is lang, maar 100% de moeite waard! Hier vindt u alles wat u maar begeert, inclusief een Jellyfish Lake!
****
HP / VP
Een kleine, paradijselijke en ecologische duikoase waar je, ver weg van de hectiek van alledag, helemaal tot rust komt. En de beste duikstekken vind je hier recht voor je deur!
****
HP / VP
Het resort Nabucco Nunukan ligt op een mooi droomeiland, met alle beroemde duikstekken waar dit gebied bekend om staat binnen handbereik. Het 4 km lange huisrif rondom het eiland is een extraatje dat ...
HP/ VP
Gelegen aan de zuidkant van de Maratua Atoll. Ontdek het leven op een privť eiland: geniet van wonderschone natuur, rust, ontspanning en de mogelijkheid tot fenomenale duiken.