Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Puerto Galera

Duikvakantie & duiken Puerto Galera: Puerto Galera, gelegen op het eiland Mindoro, is een gezellige plaats met vele restaurantjes, bars en goedkope winkeltjes.
De mooie tropischgroene omgeving en de prachtige zandstranden brengen u in een exotische sfeer.

"Halo-Halo" betekent in de lokale taal "een mix". Een goede manier om de huidige inwoner te beschrijven. De Filippijn heeft de trekken van een Aziaat, schrijft en spreekt Engels als een Amerikaan, is godsdienstig als een Spanjaard en denkt internationaal. De warmte en gastvrijheid van de inwoners van de Filippijnen zijn waarborg voor een aangenaam verblijf.

De Filippijnen behoren tot het tropisch gebied en de klimatologische omstandigheden zorgen voor een weelderige plantengroei, idyllische stranden en een prachtige onderwaterwereld. Hier vindt de duiker een groot scala aan kleurrijke tropische vissoorten en koralen, muren, grotten en onderwater canyons naast geheimzinnige wrakken die bevolkt worden door grote scholen vissen..Het eiland zelf, waar palmbomen, bloemen en vlinders het beeld bepalen is zeker een ontdekkingreis waard.

Vanuit Sabang gaan dagelijks excursies naar het binnenland, waar rivieren, bergtoppen en watervallen, zorgen voor spectaculaire vergezichten of verborgen paradijselijke plekken. Omdat i.v.m. de afstand een vakantie naar de Filippijnen langer duurt dan de gemiddelde vakantie, zal er genoeg tijd zijn om de Taal vulkaan te bezoeken, te zwemmen in de verborgen reservoirs van de watervallen of aan te sluiten bij excursies en picknics.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Puerto Galera
****
Logies & Ontbijt
In het nieuwe "ABWonder Manor Dive Resort" in Puerto Galera zijn stijl en elegantie gecombineerd tot het perfecte design. Alle kamers bieden verbazingwekkende uitzichten over de door palmen omzoomde b...
****
VP & duiken
Het Atlantis Puerto Galera is prachtig gebouwd in de heuvels van Sabang Beach, direct aan het strand. In diverse reisgidsen wordt Atlantis, met haar prijswinnende Ďflintstoneí design, aangemerkt als e...
***
Logies & ontbijt
Voor de perfecte zonsondergang is er geen betere plek dan het kleinschalige Buceo Anilao Beach & Dive Resort! Na het duiken geniet je van het schitterende uitzicht vanuit het zwembad of de bar.
Volpension
El Galleon biedt diverse mooie accomodaties; ongeacht of u op zoek bent naar luxe of juist eenvoud, hier bent u aan het juiste adres!
****
Logies & ontbijt
De welbekende Cocktail Divers bieden 3 bootduiken per dag naar ruim 35 verschillende duikstekken. Deze zijn allemaal binnen 5 tot 30 minuten te bereiken.