Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Malapascua

Duikvakantie Malapascua: Malapascua is een klein eiland op ca. 8 km ten noordoosten van Cebu. Het eiland is erg groen en heeft een netwerk van paden die naar de kleine vissersdorpsjes leiden, prachtige afgelegen baaien en naar de hagelwitte zandstranden!

Een wandeling rond het eiland kost ongeveer 2 uur en dit is de manier om kennis te maken met de vriendelijke lokale inwoners. Een tocht naar de vuurtoren is zeer de moeite waard. Het schitterende uitzicht over het eiland ende turquoise-blauwe zee is adembenemend!

Het eiland is een waar paradijs, ver weg van het massa toerisme en de dagelijkse stress. Het lijkt of de tijd heeft stil gestaan!

Malapascua staat bekend als een van de beste duiklocaties voor ontmoetingen met haaien in de Filippijnen. U maakt kans op ontmoetingen met Witpunthaaien, Zwartpunthaaien, Bamboehaaien, Verpleegstershaaien, Kathaaien, Hamerhaaien en natuurlijk de fantastische Voshaai. Malapascuaís Monad Shoal staat bekend als de enige plek op de wereld waar U deze voshaaien dagelijks ontmoeten kan. De eerste ontmoetingen met deze Voshaai waren met de Exotic staf en de eerste studies zijn ook door hun verricht. Later zijn er filmploegen van over de hele wereld geweest om dit fenomeen te bewonderen en op film vast te leggen. Andere grote vissen die u op Monad tegenkomt zijn Manta roggen, duivels roggen, Hamerhaaien, e.e.a. afhankelijk van het seizoen. Ook voor de macro liefhebber is Malapascua van wereldklasse.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Malapascua
Logies & ontbijt
Vele benoemen het kleine eiland Malapascua als een sprookjesachtige, mooie plek. Hier vindt u het Buena Vida Resort & Spa, verborgen in een rustige, prachtige, tropische tuin.
Waarom zou u nog kiezen tussen Malapascua en Moalboal als u ze ook kunt combineren!
Logies & ontbijt
Hippocampus Beach and Dive Resort wordt omschreven als Ďeen uitstekende keus voor duikersí Ė zelfs door niet-duikers!
***
LG / LO / HP / VP
Het Malapascua Exotic Island Dive & Beach Resort is gelegen op het prachtige witte strand van Malapascua aan de turkooisblauwe en zeer heldere Visayas Zee!
***
Logies & Ontbijt
Het Malapascua Legend Resort ligt midden op een prachtig wit zandstrand met de allesbeschrijvende naam ĎBounty Beachí. Het resort wordt omzoomd door kokospalmen en is gebouwd met veel natuurlijke mate...
Logies & ontbijt
Heeft u altijd al willen verblijven op een echt bounty eiland? Dan bent u bij Ocean vida Beach & Dive Resort, gelegen aan het gelijknamige Bounty Beach, aan het juiste adres!