Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Sampaguita
1-3* basis accommodatieDuikers resortHuisrif duikenKantduiken mogelijkBootduiken mogelijkMacro bestemming bij uitstekGrote vis bestemmingGoede snorkel bestemming
‘Filippijnse parel’
Vanaf 1322 Euro
Klik om te vergroten

Duikvakantie Filippijnen, Sampaguita: Sampaguita is een luxe resort in de Filippijnse archipel (bestaande uit 7107 eilandjes), op een plek waar de Indische en Stille Oceaan elkaar ontmoeten. Een unieke locatie, zeker met betrekking tot gedenkwaardige duikavonturen! De 14 kamers zijn opgebouwd uit duurzame materialen en hebben een prachtig uitzicht op zee. U zult heerlijk tot rust komen bij deze ‘Filippijnse parel’, zeker in de grotere kamers, die geschikt zijn voor familie arrangementen.

De bungalows zijn in harmonie met hun omgeving. Het ervaren van rust en ontspanning is dan ook een peulenschil. U kunt heerlijk genieten van uw eenvoudige, traditioneel ingericht bungalow. De kans is groot dat u binnen de kortste keren bevriend raakt met het vriendelijke personeel en de overige gasten. Voor veel gasten geldt “return to Sampaguita”, oftewel terugkeren naar Sampaguita; dit zegt zeker iets over de kwaliteit van het resort!

Sinds de komst van de Italiaanse duikinstructeur Sergio Forti waait er een Italiaans windje door het resort, bijvoorbeeld terug te zien in het eten wat geserveerd wordt in het restaurant. Ook voor heerlijke drankjes kunt u een bezoekje brengen aan de gezellige restaurant-bar, hier heeft u uitzicht op zee. In het restaurant wordt een mix van traditioneel lokale- en internationale-, waaronder Italiaanse, gerechten geserveerd. Proef onder anderen heerlijke visspecialiteiten of tongstrelende pastagerechten! Verder vindt u op het terrein van het resort een tv-hoek, duikcentrum, solarium en een ruime tuin.

Voor de cultuurliefhebbers zijn er diverse leuke stadjes te bereiken vanuit het resort. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Moalboal, deze stad is bijna helemaal omringd door water en u vindt er imponerende duikstekken. In “The Queen City van het Zuiden”, beter bekend als Cebu City, is de stempel van de Spaanse nederzetting nog altijd terug te zien, evenals de rooms-katholieke cultuur. Het is een belangrijk centrum voor handel, onderwijs en industrie. Zeker een bezoekje waard dus!

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Duiken bij Sampaguita

Over het algemeen wordt na het ontbijt de eerste bootduik gemaakt, daarna keert u terug naar het resort en is er tijd voor ontspanning. Aan het begin van de middag vindt er een tweede duik plaats. Rond half zeven wordt de derde duik gemaakt. Deze kent de naam “night wall dive” en vindt direct na zonsondergang plaats. Dit is het uitgelezen moment voor een onvergetelijke duik, u zult een prachtig kleurenpalet aantreffen, mede door de ondergaande zon.

Extra excursies zijn altijd mogelijk, wanneer u dit graag wilt. Er wordt zo nu en dan een bezoekje gebracht aan het lange, ongerepte, parel witte strand White Beach. Hier kunnen duikers brede koraaltuinen verkennen, niet duikers kunnen ongestoord ontspannen op het strand of zichzelf onderdompelen in de kraakheldere blauwe zee.

De meeste duikstekken die bezocht worden zijn ook geschikt voor niet-duikers, om bijvoorbeeld te snorkelen of zwemmen. Er is relatief weinig stroming en ook tijdens het snorkelen is er van alles te zien! Niet-duikers zijn dan ook van harte welkom om mee te gaan tijdens bootduiken, op zoek naar zeldzaam marine leven onder de prachtige golven.

Wanneer niet-duikers zo enthousiast worden over hun zoektochten in het water is het mogelijk om, in minder dan een week, de open water cursus te volgen. Hierdoor behaalt u nog voor het eind van de week uw open waterlicentie. Ook gevorderdencursussen zijn beschikbaar, zoals de geavanceerde open water cursus met een duur van 4 dagen. Ontzettend leuk en leerzaam tegelijk!

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Duikstekken Moalboal
Prijzen en tarieven
Offerte aanvragen  Reisadvies

PRIJZEN : Klik op de gele balk hieronder voor de gewenste luchthaven en reisduur.
De prijslijst wordt voor u samengesteld en verschijnt na enkele seconden.

Reisvoorkeuren:

Inbegrepen:

 • retourvluchten vanaf Schiphol met Cathay Pacific of Singapore Airlines naar CEBU in standaard klasse, indien niet mogelijk, is een hoger tarief van toepassing (voor meer informatie zie "Vertrek luchthavens", "Lijndienstvluchten" & "Bagage regelmenten informatie" bij "Algemene informatie" hieronder)
 • luchthavenbelasting
 • alle transfers luchthaven-accommodatie-luchthaven
 • diensten van onze locale agent/host(ess)
 • 7 tot 14 nachten in accommodatie obv. Volpension (voor meer informatie zie "Accommodatietypes & verzorgings informatie" bij "Algemene informatie" hieronder)
 • zekerheid van een ANVR, SGR en Calamiteitenfonds aangesloten bedrijf
 • € 25 klanten korting op een volgende reis! klik hier
 • Niet inbegrepen:

  • reis- en annuleringsverzekering
  • bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per 9 personen
  • administratiekosten € 15,- per factuur / boeking
  • exitbelasting ca. 550 PHP

  Let Op! Door de grote diversiteit van inkoopbronnen van Diving World tonen de prijslijsten geen real-time beschikbaarheid en prijzen. De prijzen zijn gebaseerd op de goedkoopste vluchtklassen (zie "Lijndienstvluchten" bij "Algemene informatie" hieronder) en kamers ten tijde van publicatie en zijn vaak afhankelijk van de dagprijzen van onze partner tour operators. Indien de goedkoopste vluchten en accommodatietypes niet meer beschikbaar zijn ten tijde van boeking (of offerte) bieden wij de volgende laagste beschikbare dagprijs vrijblijvend aan voordat wij uw boeking definitief maken.

  Algemene informatie:

  • € 25 klanten korting op een volgende reis! klik hier
  • Bagage regelmenten informatie: klik hier
  • Accommodatietypes en verzorgings informatie: klik hier
  • Lijndienstvluchten informatie: klik hier
  • Vertrek luchthavens: klik hier
  • Reis- en annuleringsverzekering informatie: klik hier
  • ANVR brochure & reisvoorwaarden: klik hier
  • SGR (financiële) Garantieregelingen: klik hier
  • Calamiteitenfonds Garantieregelingen: klik hier