Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Cebu

Duikvakanties & duiken Cebu: Bij Moalboal staan de riffen bekend om de mooie harde en zachte koralen en een combinatie van Macro met pelagische vissen. De maand mei staat bekend als het seizoen om, - met enig geluk - walvishaaien te zien.

Dagelijks worden er twee bootduiken georganiseerd naar de verder afgelegen riffen van o.a. Pescador Island en daarnaast kunt u op het fantastische huisrif (drop-off naar 55 m) terecht. Pescador is een van de bekendste riffen in dit gebied. Het is een beschermd natuurgebied.Hier vind je scholen met vissen en prachtig begroeide koraalwanden.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Film en Downloads
Bestemmingen Cebu
Waarom zou u nog kiezen tussen Malapascua en Moalboal als u ze ook kunt combineren!
LO, HP of VP
Duiken aan de oostkust van Cebu ver weg van de drukte? Het kan bij Divepoint Alcoy!
LO, HP of VP
Love's Beach & Dive Resort is een gastvrije en kleinschalige accommodatie gericht op duikers met een goede prijs-kwaliteitverhouding!
***+
LO, HP of VP
Zomer aanbieding! Hier kunt u het hele jaar door genieten van een zorgeloos verblijf, ver weg van alle drukte. De sfeervolle accommodaties en de goede servi...
***+
Een magische combinatie van de favoriet Magic Island in Cebu & haar zusterhotel Magic Oceans in Bohol!
Logies & ontbijt
Heerlijke accommodaties, spannende duiken en genoeg te beleven, ook voor niet-duikers!
**
LO of VP
SPECIAL: 8ste en 16de nacht gratis & 11de en 22ste duik gratis! De Sumisid Lodge is ťťn van de eerste duiklodges op Panagsama Beach in Moalboal. De gezellig...
Aanbiedingen voor Cebu
Aanbiedingen Duikvakanties Filipijnen

Mabuhay ofwel ďwelkomĒ in de Filipijnen!

Zoekt u een exotisch vakantieland met een prachtig, kleurrijk onderwaterleven? Dan is de Filippijnen een perfecte duikvakantie bestemming! Halo-Halo betekent in de lokale taal "een mix". De warmte en gastvrijheid van de inwoners van de Filippijnen zijn waarborg voor een aangenaam verblijf.

Klik hier voor de aanbiedingen...
Al klant van Lotus of Gangga geweeste? Boek nu en ontvang 10% repeaters korting op duikpakketten, accommodatie & transfers. Kortingen al in de prijs verrekend!
2017
v.a. Ä1130 p.p. incl. 10 duiken!
Boek nu en geniet van de lage prijzen van Love's Beach & Dive Resort, vanaf Ä1149 p.p.! Korting al in de prijs verrekend.
2017
vanaf Ä1149 p.p.
Filippijnen duur? Niet tijdens deze AANBIEDING! Boek nu bij Sumisid Lodge, al vanaf Ä1195 p.p. inclusief 10 duiken! Korting al in de prijs verrekend.
2017
v.a. Ä1130 p.p. incl. 10 duiken