Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Liveaboard boten Solomon Islands
ís Werelds puurste onderwater taferelen

Liveaboards Solomon Islands: Liveaboards bieden duikers de beste mogelijkheden om de verder gelegen duikstekken en onaangetaste riffen te ontdekken. Zeker voor avontuurlijke duikers is een liveaboard cruise een echte aanrader! Natuurlijk kunnen de bekende duikstekken, in de nabije omgeving van de kust, ook in alle rust bezocht worden.

Hoe verder u vaart, des te groter de kans om grotere vissen, haaien, schildpadden of zelfs mantaís te spotten. Daarnaast is de kans dat u met meerdere liveaboards tegelijk op ťťn duikstek aanlegt, vele malen kleiner dan bij kant- en zodiak duiken vanaf het vaste land.

Duiken rond de Solomon Islands
De Solomon Islands bieden een deel van ís werelds puurste onderwater taferelen. Deze zijn ongerept en onbekend voor velen; maar weinig duikers hebben de flora en fauna onder deze golven met eigen ogen bewonderd! Grotten, spelonken, riffen en Ďoneindigeí dieptes, maar ook zacht koraal en macroleven: de diversiteit rond de Solomon Islands is groots en zou zelfs bestempeld kunnen worden als Ďonovertroffení.

Ontmoetingen met pygmee zeepaardjes, de welbekende ghost pipefish en vele anderen komen hier regelmatig voor. Manderijnvissen, alen, enorme getalen rifvis en diepgewortelde muren waar u vele pelagische vissoorten tegen het lijf kunt zwemmen: hier vindt u het allemaal! Tussen de eilanden Tulagi (beter bekend als Florida Islands) en Guadalcanal ligt ĎIron Bottom Soundí. Hier bevinden zich meer dan 200 scheeps- en 690 vliegtuig wrak(stuk)ken, afkomstig uit de tweede wereldoorlog. Het is een indrukwekkend schouwspel dat u niet mag missen tijdens uw duikvakantie naar de Solomon Islands!

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Liveaboard boten Solomon Islands
Soft all-inclusive
Duik waar nog maar weinig anderen hebben gedoken. Een fantastische liveaboard rond de Solomonseilanden en Papua Nieuw-Guinea is voor velen een droom die uitkomt!