Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Mafia Island
Een perfecte bestemming voor een luxe (duik)vakantie!

Duikvakantie Mafia: Mafia is van de drie grote eilanden voor de kust van Tanzania en is het meest zuidelijk gelegen. Het sprookjesachtige eiland is ongeveer 20 km lang en 8 km breed. Een perfecte bestemming voor een luxe (duik)vakantie, huwelijksreis of een short break vol zon, zee, duiken en rust!

De tijd lijkt te hebben stilgestaan op het met rust overspoelde eiland. Het leven van de inwoners is nauwelijks aangetast door de buitenwereld. De met palmboom bezaaide stranden zijn smal en worden onderbroken door mangrovebossen, een unieke omgeving om te bewonderen. Geinteresseerd in geschiedenis? Mafia is de uitgelezen plek voor mensen die willen ervaren hoe Zanzibar 35 jaar geleden eruit zag, met haar dichtbegroeide bossen en kokosnoot- en cashewnootplantages.

Voor mensen die klaar zijn voor nieuwe ontdekkingen (onder de golven), lokale mensen willen ontmoeten en willen onderduiken in de Swahili cultuur, is Mafia Island het uitgesproken paradijs!

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Mafia Island
Logies
De Mafia Island Lodge staat tussen hoge palmen op een zandstrand in Chole Bay, in het hart van het Marine park, in de buurt van het dorpje Utende, aan de zuidkust van Mafia Island.
Logies
Geniet van een (duik)vakantie uit het boekje, op een strand rechtstreeks van een ansichtkaart. Pole Pole is naadloos geÔntegreerd met haar omgeving op het gebied van cultuur en natuur.