Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Kaaimaneilanden
Tientallen kilometers koraalrif tot aan de kust!

Duikvakantie Kaaimaneilanden: Tientallen kilometers aan betoverend koraalrif sieren de onderwaterwereld, tot aan de kust. Dit spektakel vindt u op de Kaaimaneilanden. Het grootste eiland is Grand Cayman. Columbus zag de Kaaimaneilanden voor het eerst tijdens zijn vierde reis naar de Nieuwe Wereld. Sir Francis Drake was, in 1586, de eerste Engelsman die voet zette op de wonderbaarlijke eilanden. Hij bedacht de naam Kaaimaneilanden. De Kaaimaneilanden waren eerst een deel van Jamaica. Toen Jamaica onafhankelijk werd in 1962 werden de Kaaimaneilanden een Brits overzees territorium. Veel voorkomende plantensoorten op de Kaaimaneilanden zijn de kokospalm en de orchidee, u vindt er dus ook prachtige verschijningen boven de golven! Er leven diverse prachtige vogelsoorten en leguanen. Onderwater zijn onbeschrijfelijke wonderen verborgen. De combinatie van flora, fauna, bevolking en ligging van de Kaaimaneilanden resulteren in een heerlijke (duik)vakantie bestemming waar u onderwater van prachtige schouwspellen en bovenwater van echte bountystranden (zoals Seven Mile Beach) kunt genieten.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
In Kaaimaneilanden
De indrukwekkende Kaaimaneilanden zijn een zeer populaire bestemming onder duikers omdat het water het hele jaar warm is.
De Kaaimaneilanden zijn een typisch Caribische duikbestemming, maar hoe moet u kiezen tussen de verschillende eilanden? Dat is niet meer nodig!
Ontmoetingen met vele schildpadden, grote alen en misschien zelfs manta's liggen op uw te wachten. De onderwater taferelen rond de Kaaimaneilanden zijn een van 's werelds meest diverse!