Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Jamaica

Duikvakantie Jamaica: Groene bergen die recht uit zee rijzen aan de zuidkust en tropische regenwouden met palmen, orchideeŽn en exotische vogels en stranden aan de noordkust. Welkom op Jamaica! Jamaica is na Cuba en Hispaniola het grootste West-Indische eiland en ongetwijfeld ťťn van de mooiste in het CaraÔbisch gebied. Jamaica was eeuwenlang het kruispunt van 's werelds grote handels- en scheepsroutes, hedendaags een smeltkroes van culturen.

Op Jamaica komen ruim 3000 verschillende soorten bomen, struiken en planten voor. Uniek is dat er van dit grote aantal ca. 800 enkel voorkomen op Jamaica!

Het meest bijzondere dier van Jamaica is de West-Indische lamantijn, een soort zeekoe, die zich vooral ophoudt aan de zuidkust van het eiland. Een greep uit de zeefauna: barracuda's, doktersvissen, engelvissen, knorvissen, lipvissen, papegaaivissen, roggen, snoeken, tonijnen, en verschillende soorten haaien. Enkele veel voorkomende koralen in de wateren rond Jamaica zijn: rode koraal, brandkoraal, steenkoraal en schorskoraal.

Breng ook eens een bezoek aan ťťn van de vele suikerrietplantages, rumdistilleerderijen of kleurrijke, lokale markten waar de gastvrije bevolking altijd open staat voor een praatje. Ook de beroemde Dunn's River Falls zijn absoluut een bezoekje waard.

Een fascinerende cultuur, vriendelijke bevolking, hagelwitte stranden en een imponerend landschap. IngrediŽnten die bijdragen aan een geslaagde vakantie op Jamaica!

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
In Jamaica
Breng een bezoek Montego Bay Marine Park en ontdek de fraaie riffen en mangroves van Montego Bay. Montego Bay heeft alles in zich voor een geslaagde vakantie!
Negril is gelegen op het uiterste Westelijke puntje van Jamaica en is gezegend met een fraai elf kilometer lang zandstrand.
Een dagexcursie naar de prachtige Blue Mountains of een bezoek aan het pittoreske Port Antonio behoren tot de vele mogelijkheden.