Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Liveaboard Routes Bahamas
De ultieme haaien duikstek!

Liveaboards Bahamas: De zuidelijke Bahamas worden vooral door liveaboards bezocht en hier duik je bijzonder ongerept. De wandduiken zijn spectaculair, beginnend op een diepte van circa 35 meter, gevold door een aantal ondiepere rifwanden. Er bestaat een grote kans op het zien van de hamerhaaien en de prachtig begroeide wanden bieden meer dan voldoende uitdaging voor de liefhebbers van macro en koraalformaties.

Natuurlijk kennen we de Bahamas als ultieme haaien duikstek! Verschillende duikcentra op eilanden als Walkers cay en New Providence bieden haaien duiken aan waarbij de haaien gevoerd worden door ervaren instructeurs/ specialisten. Onze voorkeur gaat toch uit naar de spontane ontmoetingen. Door de enorme spreiding van de eilanden maak je kans op ontmoetingen met vele soorten Caribische haaiensoorten, de tijgerhaai, stierkophaai en de hamerhaaien. Maar bereid je ook voor op de adelaarsroggen, dolfijnen, walvishaaien en, in het juiste seizoen met enig geluk, bultrug walvissen. Om over de rifvissen en het kleinere werk nog maar te zwijgen, in een van de helderste oceanen ter wereld.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten

Vertrekschema en aanbiedingen

Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Liveaboard Routes Bahamas
De Cayes zijn een exotische verzameling van kleine juweeltjes in een saffierblauwe setting en bieden fantastische wanden, opwindend zeeleven en rijke, ondiepe riffen.
Het gebied rond het westelijke Bahamas wordt zelden bezocht en is de thuisbasis van vele grote en kleine wezens. Zowel Caribische rifhaaien als citroen- en tijgerhaaien staan erom bekend frequent in h...