Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Liveaboard Boten Bahamas

Liveaboards Bahamas: Liveaboards bieden de duiker de beste mogelijkheden om de Bahamas te ontdekken. Het geeft de meer avontuurlijke duiker de kans om de wat verder gelegen duikgebieden en de onaangetaste koraalriffen te ontdekken. Ook de meer bekende duikgebieden, vlakbij de kust gelegen, kunnen dan in alle rust worden bezocht.

Hoe verder u van de kust vaart, des te groter is de mogelijkheid dat u kunt genieten van de wat grotere vissen, haaien, dolfijnen en schilpadden. De kans dat u met meerdere boten op een duikgebied aanlegt, is uiteraard veel kleiner.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten

Vertrekschema en aanbiedingen

Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Liveaboard Boten Bahamas
All Inclusive
De Bahamas Aggressor (vh. Carib Dancer) is gebouwd met het comfort van duikers in het achterhoofd en is het perfecte liveaboard jacht voor het verkennen van de Bahamas en Outer Islands. Maak u op voor...
Soft all-inclusive
Ontdek de prachtige onderwaterwereld rond de Bahamaís met de 35 meter lange Bahamas Master! Bereid je voor op vele haaien en heerlijke weers- en duikomstandigheden.
***
All-Inclusive
Bent u opzoek naar een duikbestemming met een grote kans op haaien, spannende stromingsduiken en prachtige koraalriffen? Dan is een liveaboard van Blackbeards Liveaboards de perfecte duikvakantie!