Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Raja 4 Divers
Duikers resortKantduiken mogelijkBootduiken mogelijkMacro bestemming bij uitstekGoede snorkel bestemming
Zeer ruime waterbungalows op een ideale locatie!

Het Raja 4 Divers Resort is gelegen op het eiland Pulau Pef, in het midden van Raja Ampat. Pulau Pef is een eiland vol natuurschoonheden, zoals spectaculaire baaien, verborgen meren, limegroene “mushroom”-eilandjes en geheimzinnige groten. Naast deze adembenemende wereld boven het wateroppervlak zal het u verwonderen dat het onderwaterdecor dat u hier treft, nog spectaculairder is: toch is dat het geval! De welbekende Dampier Strait ligt ten Noorden van het aangename duikersoord en de meeste stekken zijn binnen 30 minuten te bereiken.

Genesteld tussen wuivende palmbomen op het strand, vindt u de 8 sprookjesachtige waterbungalows. Door de kleinschaligheid kent het duikersresort een intiem, informeel karakter en ervaart u niets dan persoonlijke aandacht, service én gezelligheid gedurende uw verblijf! Het in 2011 geopende Raja 4 Divers Resort wordt gerund door bekwaam, gemotiveerd personeel met jaren lange ervaring met betrekking tot toerisme.

”Arriveer als gast, voel u koning en vertrek als vriend!”

De bungalows kennen een aanzienlijke oppervlakte van 128m² (u leest het goed: 128m²), bestaande uit een 48m² grootte slaapkamer, een 38m² groot terras en een open-air badkamer van 42m². Alle bungalows zijn uitgerust met een iPad, minibar, kleine kluis, waterdispenser, bureau met stoel, klamboe, boiler (warm & koud water), een bad en minimaal één internationaal stopcontact. Daarnaast treft u er aangename bijkomstigheden, zoals badhanddoeken, shampoo, zeep en ligbedden.

De waterbungalows kennen een traditionele Papuaanse “architectuur” die is gecombineerd met moderne aspecten; om uw verblijf extra aangenaam te maken. Zo is er gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en zijn diverse hedendaagse snufjes (zoals luchtventilatie) toegevoegd.

Het restaurant is speciaal ontworpen om het driemaal daagse contactmoment tussen alle gasten een familiair karakter te geven: zo ontbijt, luncht en dineert u met z’n alle aan één grote tafel. Bent u een echt kooktalent en wilt u uw specialiteit voorschotelen aan alle gasten? Steek uw handen maar uit de mouwen, want u bent van harte welkom in de keuken! Snacks, fruit, koffie, thee en (drink)water zijn de hele dag beschikbaar.

Duiken met Raja 4 Divers
Het duikcentrum is gevestigd in het hoofdgebouw van het resort. De droog(/nat) ruimte bevindt zich daarentegen aan het eind van de pier, waardoor u zich direct op de goede locatie bevindt! De briefings worden hier gegeven en de boten varen vanuit hier richting de mooiste stekken van Raja Ampat!

De Pef II, Pef III en Pef IV (Raja 4 Divers haar boten) zijn uitgerust met Yahama motoren en bieden plaats aan maximaal 8 duikers. Ze zijn uitgerust met diverse veiligheidsmaatregelen, zoals een EHBO-kit en radio. Drinkwater en handdoeken zijn aanwezig en lood en lucht zijn inbegrepen bij de duiken. Het is bij Raja 4 Divers mogelijk een (volledige) duikuitrusting te huren, al wordt aangeraden uw soft-gear (wetsuit, masker en vinnen) zelf mee te brengen. Voor fotografen is er een speciale fotografie-ruimte, met (foto-)apparatuur en airconditioning.

De correct opgeleide duikgidsen worden non-stop bijgeschoold en hebben stuk voor stuk een ongekend grote passie voor duiken. Het team van Raja 4 Divers toont u dan ook met veel liefde en toewijding de mooiste stekken van Raja Ampat! Ook helpen ze u graag met uw duikequipment, wanneer u hier behoefte aan heeft. Naast duiken van wereldklasse worden er diverse activiteiten georganiseerd vanuit het resort, zoals hiking, kajakken, zwemmen, wandelingen en fotografie.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Duikgebied
Prijzen en tarieven