Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Kri Eco Resort
1-3* basis accommodatieDuikers resortHuisrif duikenNo-limit duikenKantduiken mogelijkBootduiken mogelijkMacro bestemming bij uitstekGoede snorkel bestemming
**
Jungle, witte stranden & prachtige riffen!

Duikvakantie IndonesiŽ, Raja Ampat, Kri Eco Resort: Kri Island ligt ongeveer 75 km ten noordwesten van Sorong.

Het is gelegen op het Birdshead schiereiland in West-Papoea en ongeveer 2 uur met de boot van Sorong. Dit is een bestemming voor diegenen die geÔnteresseerd zijn in rust, prachtige duiken in kristal helder water en de natuur met jungles en witte zandstranden. Het ligt zeer afgelegen en ver weg van het massatoerisme met zijn bars, clubs en winkelcentra.

Kri Eco is dus niet een plek voor iedereen, maar wel een ideale plek voor mensen die graag geweldige duiken willen maken en willen genieten van een ongerepte natuur!

Het Resort bestaat uit 13 eenvoudige water bungalows (standaard, superior en deluxe) en biedt traditionele Papoea accommodaties met uitstekend eten en een ontspannen, vriendelijke sfeer. Het hele resort is gebouwd door dorpelingen en er is veel gebruik gemaakt van lokale materialen zoals hout en bladeren van de palmbomen. Het resort is echt onderdeel van de natuur en elke ochtend de gasten worden gewekt door een orkest van vogels!

Let op: de inbegrepen transfers zijn alleen mogelijk op zondag voor 7 of 14 nachten verblijf en op woensdag, donderdag en zondag voor 10 of 17 nachten verblijf.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Kamers
Eten & drinken
Papua Diving duikcentrum
Duikgebied
Prijzen en tarieven