Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Liveaboard Boten Belize
Duiken op het ťťn na grootste koraalrif ter wereld!

Liveaboards Belize: Belize ligt aan de noordoost kust van Midden-Amerika en wordt in het noorden begrensd door Mexico, in het zuiden en westen door Guatemala en in het oosten door de Caribische Zee. Met ťťn been in de Midden-Amerikaanse jungle en het andere ondergedompeld in de Caribische Zee, combineert Belize het beste van twee werelden. De overvloed van terrestrische en mariene soorten in Belize en de diversiteit in ecosystemen, geven het land een belangrijke plaats in de belangrijke ďMesoamerican Biological CorridorĒ habitat. Dit kleine land herbergt het op ťťn na grootste koraalrif ter wereld en 3 van de 4 atollen op het westelijk halfrond. De parel op de kroon van het Caribische duikgebied!

200 tropische palmeilandjes met prachtige zandstranden en een caleidoscoop van koraal, vissen, dolfijnen en schildpadden liggen voor de 280km lange kuststrook. In het binnenland onderzoeken avontuurlijke reizigers de ruÔnes van oude Maya beschavingen of verkennen de vele nationale parken, natuurreservaten en zeereservaten. Kortom, de ultieme duikvakantiebestemming!

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten

Vertrekschema en aanbiedingen

Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Film en Downloads
Bestemmingen Liveaboard Boten Belize
*****
All-inclusive
De Belize Aggressor III is een aluminium jacht van 36 meter lang, gebouwd en uitgerust om comfort, veiligheid en stabiliteit te bieden en vertrekt elke zaterdag voor een week van zorgeloos duiken op d...
*****
All Inclusive
Vertrekt het hele jaar door op zaterdag uit Belize stad voor een duikenavontuur van zeven nachten, waarin u de prachtige Turneffe en Lighthouse Rif atollen kunt verkennen!