Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Liveaboard Boten Sudan

Liveaboards Sudan: Als specialist in Rode Zee liveaboards, is Diving World bijzonder trots op haar nieuwe en ultieme route op Royal Evolution. De Royal Evolution heeft als enige jacht in Egypte de vergunningen om te duiken in Soedan met vertrek vanaf Egypte. Dit opent de deuren naar Soedan! Royal Evolution vertrekt vanaf Marsa Alam in zuid Egypte.

De duikstekken van Soedan zijn wereldberoemd. U komt Soedan binnen vanuit noordelijke richting, waardoor u duikstekken aandoet die op de routes startend vanuit Soedan niet of nauwelijks te bereiken zijn. De beroemde duikstekken Angarosh, Abington en Mersa Sharifa komen nu binnen bereik: een droom van vele duikers!

Tijdens onze twee weekse trip doet u ze allemaal aan en meer, waaronder de bekende riffen van Sha'ab Saudi, Sanganeb en Sha'ab Rumi, waar Cousteau zijn onderwater kamp Precontinent II heeft opgezet. De fantastische wrakken Umbria en Blue Belt zijn twee van de highlights tijdens de trip.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten

Vertrekschema en aanbiedingen

Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Liveaboard Boten Sudan
****
Soft All-Inclusive
De 40 meter lange M/Y Andromeda is een zeer comfortabel en luxe uitgeruste 5 sterren liveaboard in Egypte & Sudan!
*****
Soft All-Inclusive
De M/Y Cassiopeia is een zeer comfortabel en luxe uitgeruste 5 sterren liveaboard in Egypte & Sudan!
****+
Soft All-inclusive
De MV Sherazade is een 33 meter lange stalen jacht dat plaats biedt aan maximaal 20 gasten. De boot is gebouwd in Port Said, Egypte en de bouw is begeleidt door een van de gidsen aan boord in samens...