Reisadvies

Duikblog

De DUIKEN Lezersreizen gaan naar...

12-5-2021

De DUIKEN Lezersreizen van 2019 waren een groot succes! Daarom staan er voor 2021 & 2022 al weer fantastische duikreizen op de planning. Maar waar gaan we naartoe?

In 2021 organiseren wij met een spectaculaire liveaboard in de Rode Zee. In 2022 staan er al 4 DUIKEN Lezersreizen voor je klaar! In mei en juni staan er 3 (ja 3!) lezersreizen naar Socorro op de planning. Vaar mee en duik naar de beste stekken voor Manta’s, dolfijnen en haaien! Daarnaast staat er in November 2022 een fantastische duikreis klaar naar Zuid Afrika. In samenwerking met Blue Ocean Dive Resort kun je met deze lezersreis unlimited duiken op Aliwal Shoal! Klik op de links hieronder voor meer informatie.


Je hoeft geen abonnee van DUIKEN Magazine te zijn om met korting te boeken!


Simply the Best Red Sea!

18 november 2021: DUIKEN magazine lezersreizen met maar liefst € 200 p.p. korting in prijs verwerkt!

Staan de schitterende en meest beroemde duikstekken van Egypte, Brothers, Deadalus & Elphinstone al jaren op je bucketlist? Dan kun je ze nu van je lijstje afstrepen met de speciale DUIKEN lezersreis middenin het top seizoen voor haaien!Met de super de luxe Sea Serpent Grand liveaboard vaar je van 18 t/m 25 november 2021 naar prachtige duiklocaties! Speciaal voor de lezers van DUIKEN Magazine is deze geweldige 7-daagse reis met maar liefst €200 p.p. korting te boeken (al in de prijs verwerkt).

Hoogtepunten: Het beste van de Rode Zee met 3 à 4 duiken per dag!

18 November 2021 Simply the Best met Grand Sea Serpent vanaf EUR 1699,- inclusief vlucht


3 x spectaculair Socorro!

30 mei, 7 & 15 juni 2022: DUIKEN magazine lezersreizen met maar liefst € 600 p.p. korting in prijs verwerkt!

Staat een spectaculaire liveaboard duikcruise naar Socorro al jaren bovenaan je wensenlijst? Dan is dit het moment om door te pakken! DUIKEN Magazine organiseert in samenwerking met Nautilus Liveaboards en Diving World een complete en georganiseerde liveaboard cruise naar Socorro in mei & juni2022! En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs, vanaf € 2.925,00 (indicatieprijs) inclusief vluchten!

Hoogtepunten: Het overvloedige aantal manta’s, dolfijnen en haaien dat hier gespot kan worden!

Socorro in bait ball seizoen met Nautilus Explorer vanaf EUR 2925,- inclusief vlucht

Vertrek 30 mei 2022 | Vertrek 07 juni 2022 | Vertrek 15 juni 2022


Aliwal Shoal, Zuid Afrika!

November 2022: DUIKEN magazine lezersreis naar Aliwal Shoal en Blue Ocean Dive Resort!

Wil je ongelimiteerd duiken in een van de hoogst beoordeelde duikgebieden van de wereld? Dan is dit hét moment om een duikreis naar Zuid Afrika te boeken! DUIKEN Magazine organiseert in samenwerking met Blue Ocean Dive Resort en Diving World een complete duikreis naar Umkomaas, Zuid Afrika in November 2022!

Hoogtepunten: Unlimited duiken op Aliwal Shoal | Walhalla voor liefhebbers van haaien | tijgerhaaiseizoen | Dolfijnen, schildpadden en wrakken!

November 2022: Zuid Afrika - Aliwal Shoal tijdens het tijgerhaaiseizoen bij Blue Ocean Dive Resort - vanaf EUR 1550,- inclusief vlucht


Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots