Reisadvies

Duikblog

De DUIKEN Lezersreizen gaan naar...

12-3-2020

De DUIKEN Lezersreizen van de afgelopen jaren waren een groot succes! Daarom staan er voor 2020 én 2021 al weer fantastische duikreizen op de planning. Maar waar gaan we naartoe?

Om te beginnen gaan we in 2020 naar het kleurenpallet van de Bahama’s! Tijdens de liveaboard cruise met de Bahamas Aggressor duik je naar prachtige koralen en heb je spontane ontmoetingen met vele haaien!

Maar ook in 2021 staan er al 4 DUIKEN Lezersreizen voor je klaar! In April en Mei staan er 3 (ja 3!) lezersreizen naar Socorro op de planning. Vaar mee en duik naar de beste stekken voor Manta’s, dolfijnen en haaien! Daarnaast staat er in November 2021 een fantastische duikreis klaar naar Zuid Afrika. In samenwerking met Blue Ocean Dive Resort kun je met deze lezersreis unlimited duiken op Aliwal Shoal! Klik op de links hieronder voor meer informatie.


Je hoeft geen abonnee van DUIKEN Magazine te zijn om met korting te boeken!


Beautiful Bahamas!

16 oktober 2020: DUIKEN magazine lezersreizen met maar liefst € 400 p.p. korting in prijs verwerkt!

Staat een spetterende liveaboard duikcruise naar de Bahama's al jaren bovenaan je wensenlijst? Dan is dit het moment om door te pakken! DUIKEN Magazine organiseert in samenwerking met Aggressor en Diving World een complete en georganiseerde liveaboard cruise naar de Bahama's in oktober 2020!

Hoogtepunten: Schitterende Caraïbische duiken met veel haaien rond de betoverende cayes en eilanden van de Bahama's!

16 oktober 2020: Bahama's HERFSTVAKANTIE cruise met Aggressor vanaf EUR 2795,- inclusief vlucht


3 x spectaculair Socorro!

29 april, 7 & 15 mei 2021: DUIKEN magazine lezersreizen met maar liefst € 600 p.p. korting in prijs verwerkt!

Staat een spectaculaire liveaboard duikcruise naar Socorro al jaren bovenaan je wensenlijst? Dan is dit het moment om door te pakken! DUIKEN Magazine organiseert in samenwerking met Nautilus Liveaboards en Diving World een complete en georganiseerde liveaboard cruise naar Socorro in april/mei 2021! En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs, vanaf € 2.925,00 (indicatieprijs) inclusief vluchten!

Hoogtepunten: Het overvloedige aantal manta’s, dolfijnen en haaien dat hier gespot kan worden!

30 april 2021: Socorro in bait ball seizoen met Nautilus Undersea vanaf EUR 2925,- inclusief vlucht

08 mei 2021: Socorro in bait ball seizoen met Nautilus Undersea vanaf EUR 2925,- inclusief vlucht

16 mei 2021: Socorro in bait ball seizoen met Nautilus Undersea - 10 NACHTEN SPECIAL - vanaf EUR 3350,- inclusief vlucht


Aliwal Shoal, Zuid Afrika!

November 2021: DUIKEN magazine lezersreis naar Aliwal Shoal en Blue Ocean Dive Resort!

Wil je ongelimiteerd duiken in een van de hoogst beoordeelde duikgebieden van de wereld? Dan is dit hét moment om een duikreis naar Zuid Afrika te boeken! DUIKEN Magazine organiseert in samenwerking met Blue Ocean Dive Resort en Diving World een complete duikreis naar Umkomaas, Zuid Afrika in November 2021!

Hoogtepunten: Unlimited duiken op Aliwal Shoal | Walhalla voor liefhebbers van haaien | tijgerhaaiseizoen | Dolfijnen, schildpadden en wrakken!

November 2021: Zuid Afrika - Aliwal Shoal tijdens het tijgerhaaiseizoen bij Blue Ocean Dive Resort - vanaf EUR 1550,- inclusief vlucht


Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots