Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Christmas Island
Uniek en bijzonder, boven en onder water!

ďKerstdag 1643: Kapitein William Mynors trotseert de legendarische golven rond OceaniŽ. ĎLand in zicht!í, hoort hij zijn matroos roepen vanuit het nest, hoog boven hem. - het idyllische Christmas Island werd ontdekt!Ē

Klik om te vergroten

Tegenwoordig wordt Christmas Island gezien als hťt wonderbaarlijkste eiland van AustraliŽ, die onder andere beschikt over ongerepte duikstekken. Op nog geen 200 meter van de kust reikt de oceaan tot een dieptes van meer dan 500 meter. Dit resulteert in spectaculaire dropoffs met kans op walvishaaien, rifhaaien, hamerhaaien en met enig geluk ook tijgerhaaien!

Christmas Island is alles behalve gewoon. Het wordt gezien als een mix van Galapagos ťn IndonesiŽ. Van walvishaaien tot de meest kleurrijke slakjes: hier leeft het allemaal. Meer dan 200 soorten onaangetast koraal, vlindervissen, gobies, anemonen, alen, dolfijnen, de zeldzame Dragon Moray Eel en nog veel meerÖ Bovenwater is het overgrote deel van het eiland begroeid met tropisch regenwoud, aan de rand treft u glorieuze zandstranden Ė gedecoreerd met de sporen van nestelende schildpadden. Een groot deel van het eiland en de aangrenzende zee is beschermd natuurgebied, met beperkte toegangsmogelijkheden door duikers. Diving World biedt Ė in samenwerking met haar partner Extra Divers Ė exclusief toegang tot de golven rondom dit fantastische eiland, op de Nederlandse en Belgische markt.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
NIEUW! Check de Christmas Island video's hieronder:
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Film en Downloads
Bestemmingen Christmas Island
Self Catering
Uw appartement bij the Cocos Padang Lodge is voorzien van een televisie en airconditioning. Ook zijn er onder meer (gezamenlijke) was voorzieningen aanwezig.
Logies
Eenvoud, met een tikkeltje luxe Ė onder meer dankzij het zwembad. Het duikcentrum treft u op minder dan 5 minuten loopafstand.
Self Catering
VQ3 Lodge beschikt over 12 kamers met onder meer koffie- en thee faciliteiten, een magnetron en kleine koelkast.