Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
AustraliŽ
Duik down under!

Het is tijd om down under te gaan: welkom in het gigantische AustraliŽ met haar ontelbare, adembenemende eilanden, duikstekken en bezienswaardigheden! Wanneer men ĎAustraliŽí zegt, wordt veelal het land ůf continent AustraliŽ bedoeld. Maar AustraliŽ zelf, is geen continent. Het land is onderdeel van het continent OceaniŽ, samen met Nieuw-Zeeland en Nieuw-Guinea.

"Diving World legt de focus in AustraliŽ enkel op het ongerepte Christmas Island"

Tijdens een bezoek aan deze prachtige bestemming wordt u omringd door de mooiste flora en fauna Ė maar bovenal: adembenemende riffen en duikstekken!

Een handje vol van ís werelds mooiste riffen en langs gerekte drop-offs vindt u op nog geen 200 meter afstand van de kust van het Australische Christmas Island. In minder dan ťťn uur bevindt u zich op het idyllische eiland, vanaf Jakarta. Het grootste deel, inclusief de aangrenzende, mysterieuze wateren, is beschermd natuurgebied en kent daarmee een beperkte toegankelijkheid. Diving World biedt Ė dankzij haar partner Extra Divers Ė exclusief toegang tot de golven rondom dit fantastische eiland, op de Nederlandse en Belgische markt. Slechts 16 duikers krijgen per dag de mogelijkheid hier te duiken: beschikt u binnenkort over deze unieke ervaring?!

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Film en Downloads
In AustraliŽ
Bij het idyllische Christmas Island heb je kans op ontmoetingen met walvis-, hamer- en tijgerhaaien, maar ook het allerkleinste spul zit onder de golven verscholen!