Reisadvies

Bedouin Moon & Reef 2000

Bedouin Moon & Reef 2000
   
per persoon
Logies & ontbijt

Bedouin Moon & Reef 2000

Het eenvoudige Bedouin Moon hotel kenmerkt zich door de relaxte sfeer, hartelijkheid van de Bedoeïenen en is 1 van de populairste bestemmingen in Dahab. Je voelt zich hier al snel thuis! Het Europese management, de gastvrijheid en de professionaliteit van de duikschool Reef 2000 maken uw vakantie compleet.

De relaxte atmosfeer van Dahab van de jaren tachtig en begin negentig vinden we terug in het Bedouin Moon hotel. Het aan de kust gelegen hotel wordt omlijst door de prachtige Sinai bergketen. Vanuit het hotel heeft men een schitterend uitzicht over de Rode Zee tot aan de kust van Saoudi Arabië.

De inrichting is in Bedoeïenen stijl en in het restaurant wordt zowel de lokale als de westerse keuken geserveerd. Het Bedouin Moon is een heerlijke plek om uit te rusten na het duiken. Voor luieren op het strand van het hotel zijn ligbedden, kussens en matten beschikbaar en men kan er op de vele schaduwrijke plekken genieten van de rust van de zee. Er is gratis WiFi is beschikbaar in het Bedouin Moon Hotel.

Faciliteiten

 • zwembad
 • restaurant
 • bar
 • prive-strand
 • duikcentrum
 • 24 uur receptie
 • IDD telefoon & draadloos internet

Kaart

Kamers

De kamers van het Bedouin Moon Hotel bieden allemaal een ongeëvenaard panoramisch uitzicht op zee of de bergen . Alle en-suite badkamers zijn onlangs opgewaardeerd en elke kamer is volledig voorzien van airconditioning.

De kamers met zeezicht bevinden zich slechts 30 meter van het strand met een onverstoord uitzicht op de Rode Zee en de bergen van Saoedi-Arabië dat over het water ligt .

Alle kamers beschikken over een eigen badkamer , een koelkast , airconditioning , gratis WiFi en een eigen balkon of terras .

De kamers worden dagelijks schoongemaakt en onderhouden en een dienstdoende manager is bij de hand om u te helpen met eventuele eisen .
Er is gratis WiFi is beschikbaar in het Bedouin Moon Hotel.

Mountain View Kamers

De onlangs gerenoveerde Mountain View kamers bieden allemaal uitzicht op het hotel gebergte en tuinen. Iedere kamer beschikt over een en-suite badkamer, een eigen terras of balkon, airconditioning en gratis WiFi-verbinding

Kamers met zeezicht

De onlangs gerenoveerde kamers met zeezicht bieden allemaal een prachtig uitzicht over de Rode Zee. Iedere kamer beschikt over een verbeterde en-suite badkamer, een eigen balkon met zeezicht , airconditioning en gratis WiFi-verbinding

Superior Kamers

De nieuw gecreëerde superior kamers bieden allemaal een prachtig uitzicht over zee of over de bergen. Iedere kamer beschikt over een grote badkamer, terras, airconditioning en gratis WiFi-verbinding

Eten & drinken

Het Bedouin Moon serveert een typisch Egyptisch ontbijt en je kunt in het restauarant voor lekkere eenvoudige maaltijden terecht. Wij raden je aan het Bedouin Moon op basis van logies/ontbijt te boeken. In de plaats Dahab (circa 3 km.) vind je vele gezellige restaurantjes waar je heerlijk eet voor een lage prijs! Per lokale taxi die je via de receptie kunt bestellen of mooie wandeling langs het strand, ben je binnen niet al te lange tijd in het centrum.

Recreatieve mogelijkheden

Dahab is een duikersbestemming bij uitstek! De Sinai woestijn is uw bezoek echter meer dan waard. Bezoek het Catharina klooster en de berg van Mozes, of neem deel aan een Bedoeïenen barbecue in de woestijn, met of zonder overnachting. De schoonheid van de woestijn zal je verbazen. Anders dan anders duiken doe je wanneer je met de kamelenduiksafari meegaat. Je duikt bij een prachtige baai die alleen per kameel vanaf Dahab te bereiken is.

Duiken rond Dahab

Dahab is bekend om haar kleurrijke koraalriffen, uitgestrekt over zo`n 30 km. langs de kustlijn. Het is omgeven door een prachtig panorama van hoge bergen, kleine oases met palmen en andere woestijn planten.

Dahab heeft verschillende beroemde riffen zoals, de Blue Hole en Canyon. Hier vind je de minst aangetaste riffen van de Egyptische kust.

De riffen liggen voornamelijk langs de kustlijn. Per jeep worden de riffen bezocht. Een avontuur op zich. De kans dat je met dolfijnen duikt, is in dit gebied groot. Dahab is een perfect gebied voor de beginnende duiker, maar ook zeker de gevorderde duikers zullen hier hun hart ophalen.

Voor de meer avontuurlijke reiziger bestaat er de mogelijk om een duik/kameel safari te maken. Per kameel ontdek ke de maagdelijke duikriffen, die niet te bereiken zijn met een auto. Bij een minimale deelname van 4 personen en minimaal een dag tot drie dagen kan de safari worden georganiseerd. Het geeft je een goed beeld van het dagelijkse leven van de oorspronkelijk inwoners van de Sinai. Een unieke combinatie, die je zeker ook zo zal ervaren.

Duikcentrum Reef 2000

Het Reef 2000 duikcentrum biedt een breed scala van mogelijkheden zowel voor de ervaren duiker als voor de beginner en biedt tevens alle niveaus van PADI cursussen voor redelijke prijzen.

Teams van ervaren instructeurs en divemasters zorgen voor een vlekkeloos verloop van de duiken en bieden een eerste klas service aan de duikers. Meer dan professioneel kan men het Reef 2000 duikcentrum noemen. Na een uitgebreide briefing en het invullen van de nodige papieren, begin je altijd met een checkduik. Daarna wordt er in overleg met de duikers het duikplan gemaakt.

Naast hun hele scala van duikpakketten biedt Reef 2000 ook het zogenaamde Yoga duiken. Een andere mannier van duiken, waar u via een cursus kennis mee kan maken. Duikers met een handicap kunnen eveneens duiken bij Reef 2000. Floh, is special getraind om duikers met een handicap te begeleiden. (prijzen op aanvraag)

Kenmerkend van Reef 2000 is het plezier dat het duikteam heeft in hun werk en dat werkt door op de duikers die bij hun gast zijn!

Foto’s

Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000

Kamers

Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000

Eten & drinken

Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000

Recreatieve mogelijkheden

Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000

Duiken rond Dahab

Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000

Duikcentrum Reef 2000

Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000Bedouin Moon & Reef 2000

Prijzen

PRIJZEN : Klik op de gele balk hieronder voor de gewenste luchthaven en reisduur.
De prijslijst wordt voor u samengesteld en verschijnt na enkele seconden.

Voor vragen over prijzen van pakketreizen kun je contact met ons opnemen via e-mail: info@divingworld.nl of telefoon: +31(0)314-653180.

Packages:

Duikcursussen

PADI Open Water Cursus:
INBEGREPEN:
4 of 5-daagse cursus, 2-3 dagen leslokaal en ondiepe duiken, 2 dagen open water duiken met vervoer, volledige uitrusting tijdens de cursus.
NIET INBEGREPEN: certificaat. (ca. $30), PADI Open Water boek (ca. Euro 40,- kan in Nederland besteld worden (aangeraden) of ter plaats.)

PADI Advanced Cursus:
INBEGREPEN: 2-daagse cursus (5 duiken,) volledige uitrusting tijdens de cursus, alle boeken in bruikleen.
NIET INBEGREPEN: certificaat. (ca. $30), PADI Adventures in Diving boek (ca. Euro 40,- kan in Nederland besteld worden (aangeraden) of ter plaats.)

Duikpakketten

INBEGREPEN: 2 duiken per dag inclusief: transfers per jeep van duikcentrum-duikstekken, tanks, lucht, lood en diensten van een duikgids.

Duikuitrusting (ter plaatse te voldoen en onder voorbehoud van wijzigingen)
Complete uitrusting excl. computer: € 25,- per dag
Regulator: € 10,- per dag
BCD: € 10,- per dag
Computer: € 8,-
Wetsuit: € 9,- per dag
Vinnen: € 4,- per dag
Masker & Snorkel: € 5,- per dag
Lamp: € 5,- per dag
Kompas: € 4,- per dag
12L tank Nitrox: € 4,- per tank

Opmerkingen:

Inbegrepen

 • retourvluchten vanaf Schiphol, Brussel, Luik, Dusseldorf, Dusseldorf-Weeze (Niederrhein), Bremen, Dortmund, Keulen of Munster naar SHARM EL SHEIKH (voor meer informatie zie "Vertrek luchthavens" & "Bagage regelmenten informatie" bij "Algemene informatie" hieronder)
 • luchthavenbelasting (en eventuele lokale vliegbelastingen)
 • alle transfers luchthaven-accommodatie-luchthaven
 • diensten van onze locale agent/host(ess)
 • 7 tot 14 nachten in accommodatie o.b.v. logies en ontbijt (voor meer informatie zie "Accommodatietypes & verzorgings informatie" bij "Algemene informatie" hieronder)
 • zekerheid van een ANVR, SGR en Calamiteitenfonds aangesloten bedrijf
 • € 25 klanten korting op een volgende reis! klik hier

  Niet inbegrepen

  • visumkosten US$ 25 p.p
  • reis- en annuleringsverzekering
  • bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per 9 personen.
  • € 5 per persoon SGR bijdrage klik hier

  Let Op! Door de grote diversiteit van inkoopbronnen van Diving World tonen de prijslijsten geen real-time beschikbaarheid en prijzen. De prijzen zijn gebaseerd op de goedkoopste vluchtprijzen en kamers ten tijde van publicatie en zijn vaak afhankelijk van de dagprijzen van onze partner tour operators. Indien de goedkoopste vluchten en accommodatietypes niet meer beschikbaar zijn ten tijde van boeking (of offerte) bieden wij de volgende laagste beschikbare dagprijs vrijblijvend aan voordat wij uw boeking definitief maken.

  Algemene informatie

  • € 25 klanten korting op een volgende reis! klik hier
  • Bagage regelmenten informatie: klik hier
  • Accommodatietypes en verzorgings informatie: klik hier
  • Vertrek luchthavens: klik hier
  • Reis- en annuleringsverzekering informatie: klik hier
  • ANVR brochure & reisvoorwaarden: klik hier
  • SGR (financiële) Garantieregelingen: klik hier
  • Calamiteitenfonds Garantieregelingen: klik hier
 • Reis reserveren

  Vul het gehele boekingsformulier hieronder in om je reis te boeken.

  Deelnemer 1 (tevens hoofdboeker)

  Voornaam/voornamen (zoals in paspoort)

  *

  Achternaam (zoals in paspoort)

  *

  Straat en huisnummer

  *

  Postcode

  *

  Woonplaats

  *

  Land

  *

  E-mailadres

  *

  Telefoonnummer

  *

  Telefoonnummer (alternatief)

  Mobiel telefoonnummer

  Telefoonnummer thuisblijvers

  *

  * deze velden zijn verplicht

  Vul hier jouw reisgegevens in

  Vertrekdatum

  Retourdatum

  Bestemming

  , Anders:

  Luchthaven van vertrek

  , Anders:

  Vakantiebestemming

  Stad:
  , Anders:

  Accommodatie:
  , Anders:

  Verzorging

  Logies
  Logies en ontbijt
  Halfpension
  Volpension
  All-inclusive

  Kamertype(s)

  x 1 pk
  x 2 pk
  x 3 pk
  x 4 pk

  Vakantiebestemming

  Stad:
  , Anders:

  Accommodatie:
  , Anders:

  Verzorging

  Logies
  Logies en ontbijt
  Halfpension
  Volpension
  All-inclusive

  Kamertype(s)

  x 1 pk
  x 2 pk
  x 3 pk
  x 4 pk

  Opmerkingen (speciale wensen of een kopie van uw ontvangen offerte enz.)

   

   

  Deelnemer 1

  Personalia

  Geslacht*:

  Geboortedatum* (DD-MM-JJJJ):
  Voornaam/voornamen (zoals in paspoort):

  Paspoortnummer:

  (alleen nodig voor liveaboards)
  Achternaam (zoals in paspoort):

  Annuleringsverzekering voor deze deelnemer afsluiten
  Reis- en duikverzekering voor deze deelnemer afsluiten

  E-mailadres:

  Ik wil de gratis e-mail nieuwsbrief ontvangen (alléén klanten die zijn aangemeld voor de nieuwsbrief ontvangen klantenkorting op een volgende reis).

  Duikpakketten


  Duikpakket:

  Begindatum:
  Eigen duikervaring:

  Opmerkingen / ontvangen offerte:

  (uitrustingen, huur, etc.)

  Cursussen

  Cursus:
  Begindatum:
  Opmerkingen / ontvangen offerte:

  (uitrustingen, huur, etc.)

   

   

  Deelnemer 2

  Personalia

  Geslacht:

  Geboortedatum (DD-MM-JJJJ):
  Voornaam/voornamen (zoals in paspoort):

  Paspoortnummer:

  (alleen nodig voor liveaboards)
  Achternaam (zoals in paspoort):

  Annuleringsverzekering voor deze deelnemer afsluiten
  Reis- en duikverzekering voor deze deelnemer afsluiten

  E-mailadres:

  Ik wil de gratis e-mail nieuwsbrief ontvangen (alléén klanten die zijn aangemeld voor de nieuwsbrief ontvangen klantenkorting op een volgende reis).

  Duikpakketten


  Duikpakket:

  Begindatum:
  Eigen duikervaring:

  Opmerkingen / ontvangen offerte:

  (uitrustingen, huur, etc.)

  Cursussen

  Cursus:
  Begindatum:
  Opmerkingen / ontvangen offerte:

  (uitrustingen, huur, etc.)
  Nieuwe deelnemer toevoegen

   

  Bevestigen  Corona advies en reizen:

  Op deze overeenkomst zijn de ANVR-reisvoorwaarden van toepassing. Download hier de ANVR reizigersvoorwaarden (printversie). Ondergetekende verklaart akkoord te gaan met deze voorwaarden, alsmede met de aanvullende voorwaarden die Diving World Nederland BV voor haar reizen stelt (download hier de aanvullende reisvoorwaarden van Diving World Nederland BV). Met het via internet verzenden van dit boekingsformulier sluit de reiziger een overeenkomst met Diving World Nederland BV. Na bevestiging van deze inschrijving is de overeenkomst voor de reiziger verbindend.

  Door verder te gaan bevestig ik dat ik 16 jaar of ouder ben en ik kennis heb genomen en akkoord ga met de privacy policy van Diving World Nederland B.V.

  Ik wil de gratis e-mail nieuwsbrief ontvangen (alléén klanten die zijn aangemeld voor de nieuwsbrief ontvangen klantenkorting op een volgende reis).
  Ik ga akkoord met de aanvullende reisvoorwaarden en privacy policy van Diving World.
  Ik heb de verzekeringskaart gelezen en ga hiermee akkoord. (Alleen van toepassing indien een verzekering is afgesloten. Zie hieronder voor meer informatie.)
  * deze velden zijn verplicht

  Tik de validatiecode over in het tekstvakje

  *
  ANVR-Reizigersvoorwaarden

  Diving World Nederland BV (KvK Arnhem 09098414) is aangesloten bij de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen.)

  De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en informatie daarover.

  De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden voor pakketreizen en/of ANVR-Boekingsvoorwaarden voor losse reisdiensten en/of Gekoppeld reisarrangement Voorwaarden) en de aanvullende reisvoorwaarden van Diving World Nederland B.V. van toepassing zijn, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Reizigersvoorwaarden en overage belangrijke informatie. Klik hier voor het lezen en opslaan van de aanvullende reisvoorwaarden van Diving World Nederland B.V. en overage belangrijke informatie.

  Op het boekingsformulier moet je aanvinken dat je voor boeking kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Reizigersvoorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden voor pakketreizen en/of ANVR-Boekingsvoorwaarden voor losse reisdiensten en/of Gekoppeld reisarrangement Voorwaarden), overage ANVR-informatie en de aanvullende reisvoorwaarden van Diving World Nederland B.V.

  Stichting Garantiefonds Reisgelden

  Diving World Nederland BV (KvK nr. 09098414) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling (www.sgr.nl/garantieregeling) vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis. Vanaf boekdatum 1 februari 2021 wordt er een verplichte bijdrage in rekening gebracht. Op de factuur staat de consumentenbijdrage van € 5,- per persoon die Diving World afdraagt aan het SGR (uitgezonderd reizen met een reissom lager dan €150,- per persoon en/of voor kinderen jonger dan twee jaar.)

  Calamiteitenfonds

  Diving World Nederland BV (KvK nr. 09098414) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.
  De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat u als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is:
  - (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
  - de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.
  Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis

  Reis- en annuleringsverzekering

  Wanneer u een vakantie plant, gaat u ervan uit dat er niets op uw weg komt om deze plannen te dwarsbomen. Toch kan er altijd onverwachts iets gebeuren waardoor uw vakantie vooraf of tijdens uw reis minder plezierig verloopt of zelfs onderbroken moet worden. Het is dan prettig om te weten dat u goed verzekerd bent. Het ongemak is al vervelend genoeg, laat staan de financiële consequenties. Als extra service bieden wij u een reis- en annuleringsverzekering aan van Allianz Global Assistance.

  Een annuleringsverzekering biedt zekerheid voor én tijdens uw reis. Mocht u onverwacht niet op vakantie kunnen of uw reis moeten onderbreken, worden de kosten door de verzekering vergoedt. Denk hierbij aan ernstige ziekte, onvrijwillige werkloosheid, echtscheiding of het overlijden van een direct familielid. Geen zaken waar u dagelijks bij stil wilt staan, mar goed om verzekerd te hebben! De annuleringsverzekering dekt tevens uw duikpakket, zelfs bij een zware verkoudheid (met doktersverklaring).

  Reisverzekering: € 2,55 per dag (Europese Unie), € 3,50 per dag (Egypte) of € 4,50 per dag (wereldwijd) excl. € 4,50 poliskosten wanneer geen annuleringsverzekering afgesloten wordt.

  Annuleringsverzekering: Een annuleringsverzekering kost 6% van de totale reissom + poliskosten excl. assurantiebelasting (21% van polis + poliskosten).

  Wanneer u regelmatig op reis gaat is een doorlopende reis- en annuleringsverzekering iets voor u. U kunt dan altijd op reis gaan zonder dat u zich om de verzekering hoeft te bekommeren.

  Bagage informatie

  Voor meer informatie over bagageregelingen klik hier.

  GreenSeat

  Bij Diving World realiseren we ons dat reizen per vliegtuig schadelijke gevolgen heeft voor onze mooie natuur. GreenSeat biedt je een gemakkelijke mogelijkheid om van jouw stoel een "groene" stoel te maken! Door bijbetaling van een klein bedrag compenseer je de uitstoot van je vliegreis. Ga naar GreenSeat om klimaatneutraal te vliegen!

  Beoordelingen

  Klanten aan het woord

  Diving World Duikvakanties

  Diving World is dé allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

  Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, België en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd!

  Eén van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

  Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

  Volg ons op Social Media

  Hotspots