Reisadvies

Liveaboard Routes MaleisiŽ

Liveaboard routes rond MaleisiŽ

Zowel duikers met een fascinatie voor pelagische vis, als liefhebbers van macroleven kom hier volledig aan hun trekken. Je vindt in het gebied enorme scholen vis, hamerhaaien, witpuntrifhaaien, barracudaís, tonijn en heel veel schildpadden. Maar kijk ook uit naar verschillende soorten garnalen, kreeften, zeeslakken in allerlei kleuren, steenvissen en scholen vlinder- en rifvissen. MaleisiŽ kent ook een walvishaaiseizoen. Tussen februari en mei worden deze prachtige dieren regelmatig gespot.

Liveaboard vertrekschema

1 gevonden.

Sipadan & Celebes Zee

Verre Oosten > MaleisiŽ > Liveaboard Routes MaleisiŽ

Rond Sipadan, Kapalai & Lankayan in de Celebes Zee komen zowel duikers met een fascinatie voor pelagische vis als macroleven volledig aan hun trekken!

Offerte aanvragen
  
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info
1 gevonden.

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots