Reisadvies

Liveaboard Boten MaleisiŽ

Liveaboards rond MaleisiŽ

Zowel duikers met een fascinatie voor pelagische vis, als liefhebbers van macroleven kom hier volledig aan hun trekken. Je vindt in deze regio enorme scholen vis, hamerhaaien, witpuntrifhaaien, barracuda's, tonijn en heel veel schildpadden. Maar kijk uit ook naar verschillende garnalen, kreeften, zeeslakken in allerlei kleuren, steenvissen en scholen vlinder- en rifvissen.

Liveaboard vertrekschema

1 gevonden.

Celebes Explorer

Verre Oosten > MaleisiŽ > Liveaboard Boten MaleisiŽ

MV Celebes Explorer is de enige liveaboard in de Celebes zee. Het schip is vervaardigd naar Epyptisch voorbeeld en beschikt over ruime cabines met ensuite sanitair, airco, een ruime salon met dinerrui

PrijzenOfferte aanvragen
  
Per person
Gegarandeerd de beste liveaboard pakketprijzen (inclusief vluchten)
Volpension & duiken
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Diving World Duikvakanties

Diving World is dť allround duikvakantiespecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij duikvakanties aan naar duikbestemmingen in alle delen van de wereld. Diving World heeft niet alleen een uitstekende samenwerking met de beste lokale agenten ter wereld, maar ook met veel gerenommeerde touroperators in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ons aanbod is hierdoor enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd!

Eťn van onze specialiteiten is liveaboard vakanties waar wij, met enige trots, marktleider in zijn. Naast onze standaard duikreizen bieden wij ook maatwerkreizen aan.

Met Diving World ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots