Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Borneo - Sabah Duikresorts

Duikvakanties & duiken Borneo: Borneo staat bekend om zijn prachtige natuur: enorme uitgestrekte regenwouden nemen het grootste deel van het land in beslag.De flora en fauna zijn ongekend. Hier vindt u de grootste bloem ter wereld, een ongekend aantal unieke en verschillende wilde orchideeen, apen zoals de Makaas en de "Dutch Monkey" met zijn lange neus. En niet te vergeten de oerang oetangs. Het onderwater leven is al net zo gevarieerd.

Sabah, zoals Maleisisch Borneo wordt genoemd is bijzonder trots op alle natuurpracht. Speciale wildlife programma`s zijn opgezet om het ecosysteem boven en onder water te behouden.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten
Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Borneo - Sabah Duikresorts
****
VP & duiken
Het eiland Lankayan doet nog het meeste denken aan resorts op bijvoorbeeld de Malediven. Gelegen in de Sulu zee op 1,5 uur speedboot afstand van de stad Sandakan, waar u tevens het Sepilok jungle reso...
***
VP & duiken
Het eiland Layang Layang ligt circa 300 km uit de kust van Borneo/ Kota Kinabalu en is door Mariniers ontdekt als fantastische duikbestemming! Rondom het eiland liggen 13 koraalriffen.
****
VP & duiken
Kapalai is een op palen gebouwd resort, boven een zandbank en rifsysteem in het midden van de zee. Bij aankomst ziet u de zeesterren in het water en het hoofdgebouw en de prachtige chalets zijn middel...
****
Volpension
Mabul is bekend om het muck diving (duiken op zand) en is een prima plaats voor de macro liefhebber! Op het eiland vindt je een aantal duikresorts en een lokaal dorpje.