Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Liveaboard Routes Filippijnen

Liveaboards Filippijnen: Een liveaboard rondom de vele eilanden van de Filippijnen geeft je de mogelijkheid om meerdere eilanden en riffen te bezoeken en te ontdekken. De Filippijnen bestaan uit meer dan 7000 eilanden, omgeven door een prachtige zee die een thuishaven biedt aan een bijzonder rijk onderwater leven. De Filippijnen behoren tot de koraaldriehoek en je vindt er enorm veel variatie. Duik langs steile wanden en afgelegen koraaltorens, vind het kleine macro leven rondom de riffen bij de kust, bezoek de Japanse wrakken en maak kans op ontmoetingen met de grootste vis van de zee: de walvishaai.

De Filippijnen behoren tot het tropisch gebied en de klimatologische omstandigheden zorgen voor een weelderige plantengroei, idyllische stranden en een prachtige onderwaterwereld. Hier vindt de duiker een groot scala aan kleurrijke tropische vissoorten en koralen, muren, grotten en onderwater canyons naast geheimzinnige wrakken die bevolkt worden door grote scholen vissen.

Maar ook de eilanden zelf, waar palmbomen, bloemen en vlinders het beeld bepalen is zeker een ontdekkingreis waard. Er gaan dagelijks excursies naar het binnenland, waar rivieren, bergtoppen en watervallen, zorgen voor spectaculaire vergezichten of verborgen paradijselijke plekken. Omdat i.v.m. de afstand een vakantie naar de Filippijnen langer duurt dan de gemiddelde vakantie, zal er genoeg tijd zijn om de Taal vulkaan te bezoeken, te zwemmen in de verborgen reservoirs van de watervallen of aan te sluiten bij excursies en picknics.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten

Vertrekschema en aanbiedingen

Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Liveaboard Routes Filippijnen
Apo Reef is een UNESCO wereld erfgoed, en wordt beschouwd als een van de beste duikstekken op de Filippijnen!
Ontdek the Visayas hun diepe en steile koraalwanden, koraaltuinen, zacht aflopende riffen en muck dive mogelijkheden of Malapascua haar voshaaien en macroleven!
De riffen van Tubbataha zijn simpelweg een van de beste duikspots in heel AziŽ en prijken daarom ook bovenaan op de 'wish list' van de meest fervente duikers!
Prachtig gevarieerd duikgebied en wereldberoemd vanwege de walvishaaien in Sogod Bay!
The Visayas regio is een prachtige gevarieerd duikgebied, waar je zowel diepe en steile koraalwanden tegenkomt als koraaltuinen, zacht aflopende riffen en muck duiken!