Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Baja California Liveaboards

Liveaboard duikvakanties Mexico: Een van de beste manieren om veel en plezierig te duiken is een liveaboard op een cruiseboot. U geniet van een uitstekende service aan boord en duikt op de mooiste plekken rondom Baja California!

Diving World heeft een drietal liveaboards voor u geselecteerd met eerste klas service en accommodatie. Elke boot heeft zijn eigen specifieke sfeer. De kwaliteit en gastvrijheid aan boord zijn van gelijke kwaliteit.

Dit gebied is vooral bekend door de duikstekken rondom de Socorro Islands en Guadalupe Islands waarbij ontmoetingen met de grote pelagische vissen als hamerhaaien,walvissen, walvishaaien en mantaís heel normaal zijn. Het is ook een van de plaatsen waar je onder water de nieuwsgierige zeeleeuwen tegenkomt en waar je kunt duiken (kooi duiken) met de Witte haai!

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten

Vertrekschema en aanbiedingen

Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Baja California Liveaboards
All Inclusive
Wordt u ťťn van de 32 duikers die aan boord stapt bij de prachtige, ruime Belle Amie van Nautilus? Waar wilt u heen, Socorro of Guadalupe? De keuze is aan u!
All inclusive
De Nautilus Explorer is een luxe safari boot met een hoog service niveau. Ga kooiduiken met de Witte Haai bij Guadalupe Island, geniet van de gracieuze mantaís en dolfijnen bij Sorocco Island of laat ...
All Inclusive
Door de populariteit van Sorocco en Guadalupe zou u misschien enkel grote, massale liveaboards verwachten in dit gebied: de relatief kleine Under Sea bewijst het tegendeel!
All inclusive
Het 33 mtr lange aluminium schip de Sea Escape is de laatste liveaboard aanwinst van Club Cantamar. Het schip vaart verschillende routes waaronder de wereldberoemde Socorro Islands en Guadalupe Island...
All inclusive
De Solmar V is een luxe liveaboard die vanuit Cabo San Lucas, Mexico opereert. De boot vaart 4 seizoenen lang en past de routes aan het duikseizoen aan. Zo staan er trips naar Socorro, de zee van Cort...