Informatie & reserveringen: 0031(0)314-653180 (ma-vr 09:30-12:30 & 13:00-17:00) - Email: info@divingworld.nl
Liveaboard Routes Galapagos

Liveaboards Galapagos: Duiken bij de Galapagos eilanden kan zeer uitdagend zijn, maar het is alle moeite dubbel en dwars waard! De Galapagos eilanden (Schildpaddeneilanden) zijn een verspreide groep eilanden, die zich ter hoogte van de evenaar in de Stille Oceaan over een gebied van ongeveer 60.000 km2 uitstrekken. De Galapagos behoren ongetwijfeld tot de meest opwindende duikbestemmingen ter wereld. Hier krijgt u de gelegenheid te duiken met speelse zeeleeuwen of bij de beroemde eilanden Darwin en Wolf voor spannende ontmoetingen met diverse haaiensoorten, walvishaaien en wolken van tonijn! U vindt er verder zeeschildpadden, kleurrijke krabben en kreeften, roggen, zeeleguanen, dolfijnen en ontelbare soorten tropische vissen.

Ondanks de liggen op de evenaar, doen zich bij de Galapagoseilanden toch grote seizoensverschillen vooronder invloed van de van Antarctica afkomstige koude Humboldtstroom. Het gehele jaar door kan bij de GalŠpagos eilanden worden gedoken. De watertemperatuur varieert van 18 tot 24 graden Celsius. De warmste periode is van december tot mei. Tijdens deze periode is er weinig wind en de zee vrij kalm. Ideaal voor het spotten van grote scholen met hamerhaaien, mantaís en Adelaarsroggen. Van juni tot november is er meer wind en kan de zee wat ruiger zijn. Hierdoor wordt het zicht iets minder, maar de kans op walvishaaien des te groter!

Duiken in de GalŠpagos eilanden is meer geschikt voor de gevorderde duiker, vanwege de watertemperatuur, het rotsachtige en ruige onderwaterlandschap en de vele stromingen. Als gevolg van de extreme omstandigheden op de meeste sites is het niet toegestaan om 's nachts duiken in de Galapagos.

Klik om te vergrotenKlik om te vergroten

Vertrekschema en aanbiedingen

Uitgebreid zoeken Uitgebreid zoeken
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Klik om te vergrotenKlik om te vergrotenKlik om te vergroten
Bestemmingen Liveaboard Routes Galapagos
Hier ziet u de evolutietheorie in de praktijk gebracht en duikt u tussen de zeeleeuwen, zeehonden, pinguÔns, mantaís, adelaarsroggen, gouden roggen, Galapagos haaien, hamerhaaien, walvishaaien, grazen...